Povezane vesti

Mića Vampir iz Aleksinca: Kako su mi saopštili da sam mrtav

Mića Vampir iz Aleksinca: Kako su mi saopštili da sam mrtav

Noizz 16.10.2017
Priča o prvom srpskom vampiru Savi Savanoviću prisutna je u našem narodu već dva veka, a legenda o njemu je i strašna i zanimljiva u isto vreme. Sada se pojavio njegov dostojan naslednik. Miroljub Ilić (66) iz Aleksinca je pre 21 godinu… »
"Vampirska" grobnica u Aleksincu: Mnogi su sa vampirom imali i bliski susret i zovu ga mića

"Vampirska" grobnica u Aleksincu: Mnogi su sa vampirom imali i bliski susret i zovu ga mića

Blic 16.10.2017
Otkada ga je pošta administrativnom greškom pre 21 godinu proglasila mrtvim, Miroljub Ilić (66) iz Aleksinca živi dvostruki život. Iako je greška ubrzo ispravljena, u Aleksincu ga i dan-danas znaju kao Miću Vampira. Neobičnu životnu storiju… »
"Pošta" je Miroljuba proglasila mrtvim pre 20 godina, a on carski odgovorio na to: Podigao je sebi spomenik i na njemu napisao…

"Pošta" je Miroljuba proglasila mrtvim pre 20 godina, a on carski odgovorio na to: Podigao je sebi spomenik i na njemu napisao…

Telegraf 16.10.2017
Kao redovan platiša, iznenađen je, kaže, bio kada mu je stigao nalog da zbog navodne smrti gubi telefonski broj, pa mu je nekoliko dana bilo potrebno da dokaže da je živ. Miroljub Ilić iz Aleksinca morao je pre 20 godina zbog greške Pošte Srbije… »

Vesti dana »