Povezane vesti
Nova Srbija ide u pogrešnom smeru
Politika 17.10.2017
Opredelio sam se za stranku koja ima jasnu politiku i cilj, a u SNS-u su me jako dobro prihvatili. Podneo sam ostavku na stranačke funkcije i napustio Novu Srbiju, a odlučio sam da pređem u Srpsku naprednu stranku, na čijoj sam listi i izabran za… »
Spala knjiga na jedno slovo, Velja "kul"
Mondo 17.10.2017
Poslanik Nove Srbije Goran Pekarski napustio je tu stranku i danas pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i poslaničkom klubu SNS u Skupštini Srbije. Velimir Ilić: Odlaze najgori. Foto: MONDO, Lana Stošić Pekarski je na konferenciji za novinare u… »
Poslanik Nove Srbije Goran Pekarski prešao u SNS
Danas 17.10.2017
Poslanik Nove Srbije Goran Pekarski prešao je u Srpsku naprednu stranku (SNS) i pristupio toj poslaničkoj grupi u Skupštini Srbije, rečeno je danas na konferenciji za novinare u parlamentu. Pekarski je za poslanika izabran sa izborne liste… »
Poslanik Nove Srbije prešao u SNS
Novi magazin 17.10.2017
Poslanik Nove Srbije Goran Pekarski napustio je tu stranku i danas pristupio Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i poslaničkom klubu SNS u Skupštini Srbije. Pekarski je na konferenciji za novinare u parlamentu rekao da je podneo ostavke na sve funkcije i… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 6 satijoš 33 povezane

Krompir umesto plate: Skoro pa „kao iz topa“ krenuo niz pretnji i zastrašivanja univerzitetskih profesora
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih