Povezane vesti

Mektić: Neka Bakir "svoj" deo Bosne pokloni Erdoganu

Mektić: Neka Bakir "svoj" deo Bosne pokloni Erdoganu

Večernje novosti 19.10.2017
Ministar bezbednosti BiH ogorčen izjavom predsednika SDA o amanetu oca Alije. Mektić: Nemamo mi ništa sa Alijom i Turskom, osim što želimo dobre odnose. PREDSEDNIK SDA Bakir Izetbegović može da ogradi deo Bosne i Hercegovine koji je njegov otac Alija… »
Izetbegović: Moj otac je Erdoganu ostavio BiH u amanet

Novi magazin 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je danas da je njegov otac Alija Izetbegović aktuelnom predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu ostavio na čuvanje Bosnu i Hercegovinu. Izetbegović je povodom 14. godina od… »
Moj otac Alija ostavio BiH Erdoganu u amanet

Moj otac Alija ostavio BiH Erdoganu u amanet

Alo 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović danas je izjavio da je njegov pokojni otac Alija pre smrti sadašnjem predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu poverio ulogu svojevrsnog tutora BiH. Hina prenosi da je tokom obeležavanja… »
Izetbegović: Moj otac je ostavio BiH u amanet Erdoganu

Radio 021 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je danas da je njegov otac Alija Izetbegović aktuelnom predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu ostavio na čuvanje Bosnu i Hercegovinu. Izetbegović je povodom 14 godina od smrti… »

Studio B 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je danas da je njegov otac Alija Izetbegović aktuelnom predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu ostavio na čuvanje Bosnu i Hercegovinu. Izetbegović je povodom 14. godina od… »
Izetbegović: Moj Alija je ostavio Erdoganu Bosnu u amanet

Izetbegović: Moj Alija je ostavio Erdoganu Bosnu u amanet

Sputnik 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je da je njegov pokojni otac Alija pre smrti sadašnjem predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu poverio ulogu svojevrsnog tutora BiH. Hina prenosi da je tokom obeležavanja 14… »
"Moj otac Alija ostavio BiH Erdoganu u amanet"

"Moj otac Alija ostavio BiH Erdoganu u amanet"

Mondo 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović danas je izjavio da je njegov pokojni otac Alija pre smrti sadašnjem predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu poverio ulogu svojevrsnog tutora BiH. Foto: youtube/screenshot Alija… »
Izetbegović: Moj otac Alija ostavio BiH Erdoganu u amanet

RTS 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je da je njegov pokojni otac Alija pre smrti sadašnjem predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu poverio ulogu svojevrsnog tutora BiH. Oštra reakcija predsednika RS Milorada… »

RTV 19.10.2017
SARAJEVO - Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović danas je izjavio da je njegov pokojni otac Alija pre smrti sadašnjem predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu poverio ulogu svojevrsnog tutora BiH. Hina prenosi da je tokom… »
Bakir Izetbegović: Moj otac je ostavio BiH u amanet Erdoganu

Bakir Izetbegović: Moj otac je ostavio BiH u amanet Erdoganu

Kurir 19.10.2017
Izetbegović: Alija je BiH ostavio u amanet Erdoganu

Izetbegović: Alija je BiH ostavio u amanet Erdoganu

N1 Info 19.10.2017
Bošnjački član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović ponovo je u četvrtak pokrenuo problematičnu tezu po kojoj je njegov pokojni otac Alija pre smrti sadašnjem predsedniku Turske Redžepu Erdoganu poverio ulogu svojevrsnog zaštitnika BiH… »

Slobodna Evropa 19.10.2017
Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsedništva BiH, tokom obeležavanja 14. godišnjice smrti Alije Izetbegovića, istakao je danas da je njegov otac ostavio BiH u amanet turskom predsedniku Tajipu Redžepu Erdoganu. Kako je naveo, jedna od posljednjih… »
Dodik: Bakir vidi Bosnu kao sandžak begovske familije Izetbegović

Dodik: Bakir vidi Bosnu kao sandžak begovske familije Izetbegović

Blic 19.10.2017
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je da je izjava Bakira Izetbegovića da je njegov otac Alija ostavio BiH u amanet predsedniku Turske Redžepu Erdoganu skandalozna, opasna i neodrživa, jer Izetbegović mlađi i danas poručuje da on BiH vidi… »
Izetbegović: Moj otac je BiH ostavio u amanet Erdoganu

Vesti online 19.10.2017
Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsedništva BiH, tokom obeležavanja godišnjice smrti Alije Izetbegovića, istakao je danas da je njegov otac ostavio BiH u amanet turskom predsedniku Tajipu Redžepu Erdoganu. Kako je naveo, jedna od posljednjih… »

Blic 19.10.2017
Bakir Izetbegović, bošnjački član Predsedništva BiH, tokom obeležavanja godišnjice smrti Alije Izetbegovića, istakao je danas da je njegov otac ostavio BiH u amanet turskom predsedniku Tajipu Redžepu Erdoganu. Kako je naveo, jedna od posljednjih… »

Vesti dana »