Povezane vesti
Mislim, tražim, čekam
Politika 20.10.2017
Izložba crteža i slika „Mislim, tražim, čekam” mati Efimije predstavljena je u „Galeriji 73” na Čukarici. Postavku čini 13 radova. To su objekti na dasci, crteži u kombinovanoj tehnici i veći broj crteža malog formata koji su prikazani… »
Slike snage i nemoći na vratima starih ormara: Nesvakidašnji formati i motivi na novoj izložbi Mati Efimije (foto)
Telegraf 20.10.2017
Ljubitelji umetnosti imaće priliku da pogledaju 13 radova - objekata na dasci, 6 crteža u kombinovanoj tehnici i veći broj crteža malog formata koji će biti izloženi po prvi put. Izložba "Mislim, tražim, čekam" Mati Efimije svečano je otvorena u… »
Vesti dana »
Urednik bi-bi sija tvrdi: Trampov plan za Pojas Gaze neće se ostvariti, ali će prouzrokovati posledice! Evo šta se može dogoditi (foto/video)
Kurir pre 49 minutajoš 33 povezane
Formirane ekspertske radne grupe na Univerzitetu u Beogradu za procenu studentskih zahteva i izradu izveštaja
Euronews pre 55 minutajoš 13 povezanih
Vlada Srbije ispunila obećanje! Ministar Mali: Dodatnih 12,01 milijardi dinara za visoko obrazovanje! Ispunjen i 4. zahtev studentskih plenuma
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Troje optuženih za napad ispred FDU, protiv dvoje odbačena krivična prijava: Poznato i kolika im kazna preti
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih