Povezane vesti
Serafan potpuno zbunjen: U trenutku sam mislio da će dvorana da se sruši! Ovo u životu nisam video
Mozzart sport 20.10.2017
"Zašto bih se plašio? Uopšte mi nije smetalo. Ne mogu da kažem da me ovakva atmosfera plaši, kad me dodatno uzbuđuje i tera da igram bolje. I ja sam lud čovek, kao i ova atmosfera, tako da me ovako nešto ne može uplašiti" Zadavao je iskusni Kevin Serafan… »
Francuz oduševljen "delijama": Ovako nešto nigde ne postoji
Vesti online 20.10.2017
Crveno-beli su srušili strašnu Barselonu u paklenoj atmosferi "Pionira" u drugom kolu Evrolige. Domaćinima je zadavao velike probleme nekadašnji NBA centar Kevin Serafan. Francuz je zadavao velike probleme Zvezdi pod reketom, a posle meča bio je… »
Vesti dana »

Uhapšen pomagač (25), za ubicom iz novog sada i dalje se traga: U iznajmljenom stanu krio ubicu navijača
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih

Tragedija na lisabonskoj žičari Glorija: najmanje 17 poginulih i više od 20 povređenih, među žrtvama i kočničar i nemački turista
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 82 povezane

Fon der Lajen: Radimo na bezbednosnim garancijama za Ukrajinu i jačanju odbrane EU
RTV pre 29 minutajoš 62 povezane

Duško Vujošević posle poraza Srbije od Turske: „Niti bismo sigurno bili prvi, niti bez Bogdana sigurno nećemo biti prvi“
Nova pre 13 minutajoš 42 povezane