Povezane vesti
Lalatović o sankciji sudije: Tražio sam korner, a isključen zbog ranijih prigovora
Hot sport 21.10.2017
Utakmica 14. kola Superlige Srbije Spartak – Čukarički završena je bez golova i prema rečima šefa stručnog štaba Čukaričkog Nenada Lalatovića kad se podvuče crta podela bodova je najrealniji rezultat. – Prvo želim da čestitam Spartaku, kolegi i igračima… »
Utisci iz Subotice - Zbog čega je Lalatović isključen i poruka podrške Mudrinskom
Sportske.net 21.10.2017
Čukarički je danas ostao neporažen u Subotici, a meč je obeležila poruka podrške koju su igrači dva kluba uputili povređenom Ognjenu Mudrinskom. Podsetimo, utakmica je završena bez golova, 0:0, a u prvoj izjavi posle meča, trener Čukaričkog Nenad… »
Vesti dana »

Polovina zaposelnih u Srbiji prima platu 85.000 dinara! Evo kolika je bila prosečna neto zarada u julu
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 2 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat u Kragujevcu posle deset meseci blokade
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

Darko Lazić bio na blokatorima, ovako je pričao pre udesa: "Imao sam terapiju 3 meseca, doktoru sam rekao..."
Telegraf pre 2 minutajoš 23 povezane

Zelenski spreman da podnese ostavku nakon završetka rata: "Imamo Trampovu podršku da napadnemo Rusiju ako..."
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih