Povezane vesti
CIA otkriva: Evo šta će da urade ako Kim ''iznenada umre''
Pravda 22.10.2017
Direktor CIA Majkl Pompeo objasnio je kako bi se Agencija ponašala u slučaju da lider Severne Koreje Kim Džong Un „iznenada umre“. „Što se tiče Kim Džong Una, uzimajući u obzir istoriju CIA, ukoliko on nestane, ja jednostavno neću govoriti o… »
Direktor CIA (uz osmeh): Ako Kim iznenada umre...
Mondo 22.10.2017
Direktor Centralne obaveštajne agencije (CIA) Majk Pompeo rekao je da u slučaju kada bi severnokorejski lider Kim Džong Un iznenada umro, njemu ne postavljaju nikakva pitanja. "Ukoliko bi Kim Džong Un nestao, imajući u vidu istoriju CIA, jednostavno… »
Direktor CIA pričao o kimovoj likvidaciji: Ako on nestane, ja jednostavno neću govoriti o tome
Kurir 22.10.2017
Direktor CIA Majkl Pompeo objasnio je kako bi se Agencija ponašala u slučaju da lider Severne Koreje Kim Džong-un „iznenada umre“. „Što se tiče Kim Džong-una, uzimajući u obzir istoriju CIA, ukoliko on nestane, ja jednostavno neću govoriti… »
Vesti dana »
Slabo šta priča, fizički je zdrav a biće saslušan u ponedeljak: Alija Balijagić pod posebnim nadzorom u užičkom zatvoru
RINA pre 3 satajoš 50 povezanih
"Blic" saznaje: Pucač iz Mramorka bivši pripadnik bezbednosnog sektora: Komšijama je jedna stvar pre zločina bila jako sumnjiva
Blic pre 11 minutajoš 25 povezanih
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas tvrdi da je žena talac ubijena u izraelskom napadu na sever Gaze
Euronews pre 11 minutajoš 20 povezanih