Povezane vesti
Zvezda je svetski fenomen
Mozzart sport 26.10.2017
"Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener. Ne vidim nijednu zemlju na svetu pored Srbije, ne računajući SAD, koja je u stanju da proizvode ovoliko dobrih trenera i košarkaša"... Trener Makabija Neven Spahija čestitao… »
Neven Spahija: Srbija je košarkaška velesila
Mondo 26.10.2017
"Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener", naveo je hrvatski trener na klupi Makabija pre svog izlaganja o Srbiji i Crvenoj zvezdi. Foto: MN Press U intervjuu za MONDO pred meč sa Zvezdom Neven Spahija je poručio da… »
Spahija: Srbija je košarkaška velesila
Beta 26.10.2017
Trener Makabija iz Tel Aviva Neven Spahija rekao je večeras da je Crvena zvezda jedan od najboljih timova u regionu, a da je Srbija košarkaška velesila. "Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener. Ne vidim niti jednu… »
Spahija: Srbija je velesila…
Hot sport 26.10.2017
Trener Makabija iz Tel Aviva Neven Spahija rekao je večeras da je Crvena zvezda jedan od najboljih timova u regionu, a da je Srbija košarkaška velesila. – Znate odakle dolazim, koliko imam godina i uz koga sam odrastao kao trener. Ne vidim niti jednu… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 14 minutajoš 17 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
NIN pre 20 minutajoš 7 povezanih