Povezane vesti

Đukić Dejanović: Ako opozicija želi, imaće vanredne izbore

Slobodna Evropa 02.11.2017
Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi. "Sasvim je jasno da treba da se opredele da li žele promenu postojećeg stanja i… »
Djukić Dejanović: Nedopustivo da se na predsednicu ide atacima koji imaju  fizički karakter

Djukić Dejanović: Nedopustivo da se na predsednicu ide atacima koji imaju fizički karakter

Beta video 02.11.2017
BEOGRAD - Komentarišući izjavu predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković da je napadnuta fizički od poslanika pokreta Dveri, ministarka bez portfelja zadužena u Vladi Srbije za demografiju i populacionu politiku Slavica Djukić Dejanović je kazala da je… »
Djukić Dejanović: Biće vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi

Djukić Dejanović: Biće vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi

Beta video 02.11.2017
BEOGRAD - Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Djukić Dejanović izjavila je danas da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi. ``Sasvim je jasno da treba da se opredele da li žele promenu… »
Djukić Dejanović: U metodologiji rada sam imala naviku da prekinem zasedanje

Djukić Dejanović: U metodologiji rada sam imala naviku da prekinem zasedanje

Beta video 02.11.2017
BEOGRAD - ``To je tribina u kojoj se iznose suprotstavljani stavovi. Ja sam u metodologiji rada imala naviku da prekinem kada mi se učini da je toliko vrelo da ga ne mogu ohladiti intervenciom verbalnom, primenom poslovnika, a to čini i gospodja Maja… »

N1 Info 02.11.2017
Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi. "Sasvim je jasno da treba da se opredele da li žele promenu postojećeg stanja i… »

Vesti dana »