Povezane vesti

Đukić Dejanović: Ako opozicija želi, imaće vanredne izbore

Slobodna Evropa 02.11.2017
Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi. "Sasvim je jasno da treba da se opredele da li žele promenu postojećeg… »
Djukić Dejanović: U metodologiji rada sam imala naviku da prekinem zasedanje

Djukić Dejanović: U metodologiji rada sam imala naviku da prekinem zasedanje

Beta video 02.11.2017
BEOGRAD - ``To je tribina u kojoj se iznose suprotstavljani stavovi. Ja sam u metodologiji rada imala naviku da prekinem kada mi se učini da je toliko vrelo da ga ne mogu ohladiti intervenciom verbalnom, primenom poslovnika, a to čini i gospodja Maja… »
Djukić Dejanović: Biće vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi

Djukić Dejanović: Biće vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi

Beta video 02.11.2017
BEOGRAD - Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Djukić Dejanović izjavila je danas da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi. ``Sasvim je jasno da treba da se opredele da li žele… »
Djukić Dejanović: Nedopustivo da se na predsednicu ide atacima koji imaju  fizički karakter

Djukić Dejanović: Nedopustivo da se na predsednicu ide atacima koji imaju fizički karakter

Beta video 02.11.2017
BEOGRAD - Komentarišući izjavu predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković da je napadnuta fizički od poslanika pokreta Dveri, ministarka bez portfelja zadužena u Vladi Srbije za demografiju i populacionu politiku Slavica Djukić Dejanović je kazala… »

N1 Info 02.11.2017
Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, ako ih opozicija želi. "Sasvim je jasno da treba da se opredele da li žele promenu postojećeg… »

Vesti dana »