Povezane vesti
Pamtiću prečku dok sam živ: Vujadin Savić za Blicsport o Arsenalu, Zvezdi, Vengeru, Partizanu i Albancima...
Sportal blic 05.11.2017
Kada se ovog leta posle sedam godina inostrane karijere vratio u Ljutice Bogdana, malo ko je verovao da će ovaj 27-godišnji fudbaler postati kamen temeljac odbrane crveno-belih. Foto: G. Srdanov / RAS Srbija Vujadin Savić Ako je uopšte i bilo takvih… »
Savić: Navijam za Partizan u Evropi
Mozzart sport 05.11.2017
"Pravi zvezdaši uvek poštuju Partizan i navijaju za srpske klubove protiv bilo kojih inostranih. Naročito sam bio uz crno-bele u okršaju sa Albancima", kaže štoper Crvene zvezde. Stub odbrane Crvene zvezde Vujadin Savić uživa poslednjih dana u… »
Zvezdini gardisti: Le Talek: Zaslužili smo da pobedimo Arsenal, Vujadin i ja smo sjajan tandem
Sportal blic 04.11.2017
Damijan le Talek je odigrao jednu od najboljih partija u dresu Crvene zvezde i potpuno izludeo napadače Arsenala, a nakon velikog boda (0:0) uveren je da se može do nokaut faze Lige Evrope. Foto: Profimedia Damijan le Talek je zaustavio Olivijea Žirua… »
Vesti dana »

Za razliku od Pionirskog parka, ispred Skupštine Srbije je sve očišćeno
Al Jazeera pre 1 satjoš 53 povezane

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 43 minutajoš 197 povezanih