Povezane vesti
Pamtiću prečku dok sam živ: Vujadin Savić za Blicsport o Arsenalu, Zvezdi, Vengeru, Partizanu i Albancima...
Sportal blic 05.11.2017
Kada se ovog leta posle sedam godina inostrane karijere vratio u Ljutice Bogdana, malo ko je verovao da će ovaj 27-godišnji fudbaler postati kamen temeljac odbrane crveno-belih. Foto: G. Srdanov / RAS Srbija Vujadin Savić Ako je uopšte i bilo takvih… »
Savić: Navijam za Partizan u Evropi
Mozzart sport 05.11.2017
"Pravi zvezdaši uvek poštuju Partizan i navijaju za srpske klubove protiv bilo kojih inostranih. Naročito sam bio uz crno-bele u okršaju sa Albancima", kaže štoper Crvene zvezde. Stub odbrane Crvene zvezde Vujadin Savić uživa poslednjih dana u… »
Zvezdini gardisti: Le Talek: Zaslužili smo da pobedimo Arsenal, Vujadin i ja smo sjajan tandem
Sportal blic 04.11.2017
Damijan le Talek je odigrao jednu od najboljih partija u dresu Crvene zvezde i potpuno izludeo napadače Arsenala, a nakon velikog boda (0:0) uveren je da se može do nokaut faze Lige Evrope. Foto: Profimedia Damijan le Talek je zaustavio Olivijea Žirua… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 3 minutajoš 36 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 3 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 38 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 7 minutajoš 8 povezanih