Povezane vesti

Pešić: Presrećan zbog het-trika

Pešić: Presrećan zbog het-trika

Večernje novosti 06.11.2017
Sa druge strane nije mi drago što se to dogodilo baš u mom gradu gde sam rođen i gde sam napravio prve korake. Ali to je fudbal – rekao je napadač Crvene zvezde. ODMOR sa osmehom. Crvena zvezda je na pauzu otišla u dobrom raspoloženju, posle boda… »
Dileme nije bilo - Pešić igrač kola u Super ligi

Dileme nije bilo - Pešić igrač kola u Super ligi

Sportske.net 06.11.2017
Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić potpuno zasluženo poneo zvanje najboljeg pojedinca u 16. kolu Super lige Srbije. Vicešampion Srbije slavio je na gostovanju Radničkom iz Niša i tako zadržao četiri boda prednosti u odnosu na Partizan. Junak… »
Zvezda ubedljiva, on prvi strelac lige, a osećanja pomešana

Zvezda ubedljiva, on prvi strelac lige, a osećanja pomešana

Sportske.net 06.11.2017
Najbolji strelac domaćeg prvenstva Aleksandar Pešić priznao je posle meča u Nišu da su mu osećanja pomešana. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su niški Radnički (0:4) u okviru poslednjeg meča 16. kola Super lige Srbije. Apsolutni junak utakmice… »
Aleksandar Pešić: Penale uvek šutiram u desnu stranu, ali...

Aleksandar Pešić: Penale uvek šutiram u desnu stranu, ali...

Sportski žurnal 06.11.2017
Radnički je srušio Nišlija! Aleksandar Pešić je zablistao pred sugrađanima i pokazao da je jedan od najboljih srpskih napadača. – Presrećan sam zbog het-trika, ali sa druge strane nije mi drago što se to dogodilo baš u mom gradu, gde sam… »
Prvi strelac Superlige: Nije moralo baš u Nišu...

Prvi strelac Superlige: Nije moralo baš u Nišu...

Mondo 06.11.2017
Aleksandar Pešić o sjajnoj partiji protiv Radničkog i ubedljivoj pobedi Crvene zvezde. Het-trikom na "Čairu", za pobedu Crvene zvezde protiv Radničkog 4:0, Aleksandar Pešić izbio je na vodeće mesto liste strelaca u Superligi Srbije. Centarfor… »

Vesti dana »