Povezane vesti
Savić o traci: Osetio sam posebnu čast, tu sam posle Milijaša, Anđelkovića i Donalda
Hot sport 06.11.2017
U ubedljivoj pobedi Zvezde nad Radničkim iz Niša, kapiten je bio Vujadin Savić. Među starterima crveno-belih nije bilo Nenada Milijaša, Mičela Donalda i Dušana Anđelkovića te je traku oko ruke nosio Vujadin Savić. – Nosio sam kapitensku traku nekoliko… »
Savić: "Zvezdina traka posebna čast"
Sportske.net 06.11.2017
Defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić ponovo je imao čast da sa kapitenskom trakom na ruci izvede saigrače na teren. Vicešampion Srbije odigrao je u nedelju utakmicu 16. kola Super lige Srbije protiv Radničkog u Nišu, a ekipu je na terenu sa kapitenskom… »
Vesti dana »

Brnabić: Poziv Vučića na javnu debatu sa blokaderima prilika da se spuste tenzije
RTV pre 1 satjoš 82 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 62 povezane

(Radarski snimci) haos počinje, zna se tačan sat! Evo kako će se razorno nevreme kretati po Srbiji: Nek se spremi Beograd, ovi delovi zemlje prvi na udaru
Blic pre 49 minutajoš 71 povezana

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 5 satijoš 23 povezane