Povezane vesti
Savić o traci: Osetio sam posebnu čast, tu sam posle Milijaša, Anđelkovića i Donalda
Hot sport 06.11.2017
U ubedljivoj pobedi Zvezde nad Radničkim iz Niša, kapiten je bio Vujadin Savić. Među starterima crveno-belih nije bilo Nenada Milijaša, Mičela Donalda i Dušana Anđelkovića te je traku oko ruke nosio Vujadin Savić. – Nosio sam kapitensku traku nekoliko… »
Savić: "Zvezdina traka posebna čast"
Sportske.net 06.11.2017
Defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić ponovo je imao čast da sa kapitenskom trakom na ruci izvede saigrače na teren. Vicešampion Srbije odigrao je u nedelju utakmicu 16. kola Super lige Srbije protiv Radničkog u Nišu, a ekipu je na terenu sa kapitenskom… »
Vesti dana »

Zavod za statistiku: Cene lične potrošnje 0,2% više nego u julu, a 4,7% više nego godinu ranije
Stav.life pre 23 minutajoš 30 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Radio sto plus pre 4 satijoš 26 povezanih

Kosovska policija upala u PIO fond i rzfo u Kosovskoj Mitrovici: "Ugroženo pružanje zdravstvenih usluga" (video)
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih