Povezane vesti

Sloba pristao da se razvede dok je u rijalitiju, kad je to saopštio Luni usledio je najveći šok do sada! (video)

Sloba pristao da se razvede dok je u rijalitiju, kad je to saopštio Luni usledio je najveći šok do sada! (video)

Telegraf 07.11.2017
- Pristajem! Ja to želim, samo mi dajte malo da razmislim. To je stvar koju ja želim da uradim, jer mi je stalo do Lune, ali ovo je krupan korak - rekao je Sloba Drvetu mudrosti. Sloba Radanović posetio je Rajski vrt u kojem je pričao kako želi svadbu sa… »
Sloba doneo istu odluku i za venčanje sa Lunom, i za razvod od Kije: Gledaoci ostali u šoku posle onoga što je rekao!

Sloba doneo istu odluku i za venčanje sa Lunom, i za razvod od Kije: Gledaoci ostali u šoku posle onoga što je rekao!

Telegraf 07.11.2017
Luni Đogani ipak neće biti drago zbog ove Slobine odluke, jer samim tim i od njihove svadbe nema ništa. Sloba Radanović kasno sinoć razgovarao je sa Drvetom mudrosti, a u pomenutom razgovoru pevač je rekao kako bi se vrlo rado u Zadruzi oženio Lunom… »
Luna se pred Slobom izjadala o teškim trenucima u porodici, on joj jednom rečenicom vratio osmeh na lice - a nije rekao da je…

Luna se pred Slobom izjadala o teškim trenucima u porodici, on joj jednom rečenicom vratio osmeh na lice - a nije rekao da je…

Telegraf 07.11.2017
- Nikad Bog nije dozvolio da ostanemo gladni - rekla je Luna Đogani, koja je otkrila i da ju je razvod roditelja veoma pogodio. Slobodan Radanović otvoreno je izrazio želju da oženi Lunu Đogani u "Zadruzi" iako je još uvek u zakonitom braku sa Kristinom… »
Evo da li će Anabela dozvoliti Luni da se u "Zadruzi" uda za Slobu!

Evo da li će Anabela dozvoliti Luni da se u "Zadruzi" uda za Slobu!

Telegraf 07.11.2017
Pevačica se prvo osvrnula na njegov razvod od Kije, a onda je prokomentarisala i potencijalno venčanje. Najaktuelnija tema u Zadruzi je svakako venčanje Slobe Radanovića i Lune Đogani,koje će se vrlo verovatno uskoro dogoditi! Naime, nakon Slobinog… »

Vesti dana »

Nove cene goriva: Skuplji i dizel i benzin

Nove cene goriva: Skuplji i dizel i benzin

BizLife pre 25 minutajoš 28 povezanih
Rast izvoza premašio rast uvoza

Rast izvoza premašio rast uvoza

Danas pre 46 minutajoš 27 povezanih
Odbojkašice Srbije eliminisane sa Svetskog prvenstva

Odbojkašice Srbije eliminisane sa Svetskog prvenstva

RTV pre 21 minutajoš 36 povezanih
Počela isplata novca iz Alimentacionog fonda

Počela isplata novca iz Alimentacionog fonda