Povezane vesti
Keba napokon otkrio značenje svog nadimka!
Svet plus 07.11.2017
Folker Dragan Kojić Keba digao je medijsku prašinu kada je priveden u Bezbednosno-informativnu agenciju jer je snimao emisiju u blizini objekta koji je bio pod prismotrom, pa je nekoliko sati proveo na mestu koje je bilo sumnjivo. Dragan Kojić Keba je… »
Ovo su se svi pitali godinama: Keba otkrio značenje svog nadimka, i odbrusio kolegama!
Kurir 07.11.2017
On je još jednom objasnio šta se tom prilikom dogodilo, ali je javnosti objasnio i ono što se do sada nije znalo o njemu. "Sve je to splet nesrećnih okolnosti, najvažnije je da ni po koga nema posledica. Svako radi svoj posao onako kako treba. Ja sam… »
"Nežan: sam i britak": Keba konačno otkrio kako je dobio nadimak (video)
Blic 07.11.2017
Ukoliko ste se ikada zapitali zašto Kebu zovu Keba, upravo je pevač demistifikovao svoj nadimak. Ona je u razgovoru za "Blic puls" zašto ga zovu Keba. - Nisam incidentan tip, kako mogu da budem, ja pevam...! Moj nadimak Keba znači „sablja“. To… »
Vesti dana »
Upadaju u kuće kod zubinog potoka: Kosovska policija pretresa domaćinstva, asistiraju im specijalci, sumnja se da ima privedenih!
Blic pre 59 minutajoš 30 povezanih
Pretres na teritoriji opštine Zubin Potok: Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u selima Ugljare i Varage
Kurir pre 2 satajoš 20 povezanih
Crna nedelja za Nemce: Zvezda začinila pobede scenom iz Žikine dinastije
Sportski žurnal pre 41 minutajoš 20 povezanih
Novi Sad: Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj osudila navodnu politizaciju učenika i izvinila se Vučeviću
Beta pre 29 minutajoš 12 povezanih
Bašar al Asad predao najveći grad bez otpora: Šta se događa u Siriji?
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih