Povezane vesti
"Srbija i Srpska su jedno, mi tu granicu ne priznajemo"
Vesti online 09.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su Srbija i Srpska jedno i da je manje važno gde će granica biti povučena. - Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano, u međunarodno-pravnom smislu, ona postoji. Mi… »
Dodik: Srbija i RS su jedno, manje je važno gde je granica
Blic 09.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da su Srbija i Srpska jedno i da je manje važno gde će granica "biti povučena". "Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano u međunarodno-pravnom smislu, ona postoji. Mi ćemo… »
Dodik: Srbija i RS su jedno, granica postoji formalno
Pravda 09.11.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je juče da su Srbija i Srpska jedno i da je manje važno gde će granica "biti povučena". "Mi u svojoj podsvesti ne priznajemo tu granicu, ali formalno gledano u međunarodno-pravnom smislu, ona postoji. Mi… »
Vesti dana »

Bakić o Vučićevom pozivu: S kriminalcima se ne razgovara - može samo da se pregovara o uslovima njihove predaje
Pravda pre 56 minutajoš 61 povezana

Nevreme pogodilo Kragujevac: Preplavljene ulice, kontejneri na kolovozu, vetar nosio voće iz prodavnica
Nedeljnik pre 41 minutajoš 64 povezane

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 52 povezane

Granica za ulazak u „crvenu“ zonu potrošnje – sa 1.600 na 1.200 kWh mesečno
RTK pre 2 satajoš 20 povezanih