Povezane vesti

Moto GP: Markezu titula

Moto GP: Markezu titula

Večernje novosti 12.11.2017
Presrećan sam. Bila je ovo teška ,neizvesna sezona. Zahvalan sam svima u ekipi Honde na podršci - rekao je Španac posle osvajanja trofeja. Doviciozo izleteo sa staze. VOZAČ Honde, Mark Markez je svetski šampion u motociklizmu u najjačoj Moto GP… »
Moto GP: Markez odbranio svetsku titulu, Pedrosa najbrži u Valensiji

Moto GP: Markez odbranio svetsku titulu, Pedrosa najbrži u Valensiji

Sportal blic 12.11.2017
U poslednjoj trci ovogodišnjeg Moto GP takmičenja šampionsku titulu je odbranio Mark Markez, dok je na stazi u Valensiji kroz cilj prvi prošao Dani Pedrosa, ispred Žoana Zarka i novog šampiona. Foto: Tanjug/AP Mark Markez Nakon punih osam meseci… »
Markez šampion u Moto GP

Markez šampion u Moto GP

Danas 12.11.2017
Mark Markez je novi-stari šampion u "kraljevskoj" kategoriji Moto GP, pošto je titulu osvojenu prošle godine odbranio u spektakularnoj trci voženoj u Valensiji za VN Španije. Do šeste titule u karijeri, a četvrte u najjačoj klasi došao je… »
Mark Markes četvrti put šampion Moto GP

Mark Markes četvrti put šampion Moto GP

Beta 12.11.2017
Vozač Repsol Honde Mark Markes osvojio je danas titulu u Moto GP, pošto je na poslednjoj trci u sezoni, na Velikoj nagradi Valensije, osvojio treće mesto. Markesu je ovo četvrta titula u Moto GP u poslednjih pet godina. On je sa 24 godine postao… »
Moto GP: Markes šampion!

Moto GP: Markes šampion!

Hot sport 12.11.2017
Mark Markes osvojio je šampionsku titulu nakon što je zauzeo treće mesto na poslednjoj trci Moto GP šampionata koja je vožena u Valensiji. Ljubitelji Moto GP šampionata imali su priliku da vide fantastičan okršaj dvojice kandidata za šampionski… »
Markes na tronu Moto GP

Markes na tronu Moto GP

Vesti online 12.11.2017
Španski motociklista Mark Markes odbranio je titulu šampiona sveta u kraljevskoj klasi Moto GP šampionata. Vozač Repsol Honde je završio poslednju trku sezone Valensiji na trećoj poziciji što mu je bilo dovoljno za četvrtu krunu u ovoj klasi, a… »

Vesti dana »