Povezane vesti

Crnogorku posle 30 godina života u Americi deportovali zbog jedne laži: U suzama se oprostila od svoja dva sina (VIDEO)

Telegraf utorak, 14. novembar 2017.
Iako nema kriminalni dosije, proterana je iz države, po rečima njenih sinova, kao najveći kriminalac
Zahrija Purović deportovana je u Crnu Goru iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 30 godina života, a ova 50-godišnjakinja se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana još uvek pod šokom zbog svoje životne sudbine, piše... »

Deportovana iz SAD u CG posle 30 godina, zbog laži prilikom venčanja

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Deportovana iz SAD u CG posle 30 godina, zbog laži prilikom venčanja
VAŠINGTON - Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja.
Iako je ova 50-godišnjakinja u gradu Sterling Hajts u Mičigenu podigla decu i plaćala dažbine državi, ona je, prema odluci suda i imigracionih vlasti, morala da napusti SAD. Uprkos tome što nema kriminalni dosije, ona je... »

Žena deportovana iz SAD u Crnu Goru posle 30 godina (video)

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja
Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja. Iako je ova 50-godišnjakinja u gradu Sterling Hajts u... »

Deportovana iz SAD u Crnu Goru posle 30 godina, evo zbog čega

Alo utorak, 14. novembar 2017.
Alo: Deportovana iz SAD u Crnu Goru posle 30 godina, evo zbog čega
Zahrija je morala odmah da kupi avionsku kartu i vrati se u Crnu Goru, nakon čega se u suzama oprostila od sinova Elvira i Arijana.
Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja. Iako je ova 50-godišnjakinja u gradu Sterling Hajts u... »

Crnogorku posle 30 godina proterali iz SAD: Sve je počelo zbog jedne rečenice!

Vesti online utorak, 14. novembar 2017.
Pedesetogodišnja Zahrija Purović deportovana je u Crnu Goru iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 30 godina provedenih u toj zemlji.
Ona se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana. Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts podigla decu i plaćala dažbine državi, morala je da napusti SAD po odluci suda i imigracionih vlasti. Iako nema... »

Proterana u Crnu Goru posle 30 godina u Americi

Noizz utorak, 14. novembar 2017.
Ne mogu da zamislim kako se na aerodromu u Detroitu osećala Zahrija Purović (50) dok je poslednji put na tlu Amerike ljubila svoju decu. U zemlju u kojoj je provela poslednjih 30 godina i u njoj izgradila porodicu i život, više nikad neće smeti da kroči. Nakon što se u suzama oprostila od sinova Elvira i Arijana, sela je u avion i zauvek napustila SAD.
Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts, podigla decu i plaćala porez državi, morala je da napusti Ameriku po odluci suda i imigracionih vlasti. Mada nema kriminalni dosije, ova Crnogorka je proterana iz države, prema... »

(Video) Crnogorku posle 30 godina proterali iz amerike: Sve je počelo zbog jedne rečenice!

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Ona se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana. Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts podigla decu i plaćala dažbine državi, morala je da napusti SAD po odluci suda i imigracionih vlasti. Iako nema kriminalni dosije, proterana je iz države, po rečima njenih sinova, kao... »

Nakon 30 godina proterana iz SAD u CG zbog jedne rečenice

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: Nakon 30 godina proterana iz SAD u CG zbog jedne rečenice
Pedesetogodišnja Zahrija Purović deportovana je u Crnu Goru iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 30 godina provedenih u toj zemlji.
Ona se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana, prenosi portal CDM. Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts podigla decu i plaćala dažbine državi, morala je da napusti SAD po odluci suda i imigracionih... »
©2018 Netmark d.o.o.