Povezane vesti

Crnogorku posle 30 godina života u Americi deportovali zbog jedne laži: U suzama se oprostila od svoja dva sina (VIDEO)

Telegraf pre 7 dana
Iako nema kriminalni dosije, proterana je iz države, po rečima njenih sinova, kao najveći kriminalac
Zahrija Purović deportovana je u Crnu Goru iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 30 godina života, a ova 50-godišnjakinja se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana još uvek pod šokom zbog svoje životne sudbine, piše... »

Deportovana iz SAD u CG posle 30 godina, zbog laži prilikom venčanja

RTV pre 7 dana
RTV: Deportovana iz SAD u CG posle 30 godina, zbog laži prilikom venčanja
VAŠINGTON - Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja.
Iako je ova 50-godišnjakinja u gradu Sterling Hajts u Mičigenu podigla decu i plaćala dažbine državi, ona je, prema odluci suda i imigracionih vlasti, morala da napusti SAD. Uprkos tome što nema kriminalni dosije, ona je... »

Žena deportovana iz SAD u Crnu Goru posle 30 godina (video)

Večernje novosti pre 7 dana
Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja
Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja. Iako je ova 50-godišnjakinja u gradu Sterling Hajts u... »

Deportovana iz SAD u Crnu Goru posle 30 godina, evo zbog čega

Alo pre 7 dana
Alo: Deportovana iz SAD u Crnu Goru posle 30 godina, evo zbog čega
Zahrija je morala odmah da kupi avionsku kartu i vrati se u Crnu Goru, nakon čega se u suzama oprostila od sinova Elvira i Arijana.
Zaharija Purović koja je provela 30 godina u SAD, deportovana je nazad u Crnu Goru nakon što su ona i suprug dali različite iskaze o mestu i vremenu njihovog upoznavanja. Iako je ova 50-godišnjakinja u gradu Sterling Hajts u... »

Crnogorku posle 30 godina proterali iz SAD: Sve je počelo zbog jedne rečenice!

Vesti online pre 7 dana
Pedesetogodišnja Zahrija Purović deportovana je u Crnu Goru iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 30 godina provedenih u toj zemlji.
Ona se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana. Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts podigla decu i plaćala dažbine državi, morala je da napusti SAD po odluci suda i imigracionih vlasti. Iako nema... »

Proterana u Crnu Goru posle 30 godina u Americi

Noizz pre 7 dana
Ne mogu da zamislim kako se na aerodromu u Detroitu osećala Zahrija Purović (50) dok je poslednji put na tlu Amerike ljubila svoju decu. U zemlju u kojoj je provela poslednjih 30 godina i u njoj izgradila porodicu i život, više nikad neće smeti da kroči. Nakon što se u suzama oprostila od sinova Elvira i Arijana, sela je u avion i zauvek napustila SAD.
Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts, podigla decu i plaćala porez državi, morala je da napusti Ameriku po odluci suda i imigracionih vlasti. Mada nema kriminalni dosije, ova Crnogorka je proterana iz države, prema... »

(Video) Crnogorku posle 30 godina proterali iz amerike: Sve je počelo zbog jedne rečenice!

Kurir pre 7 dana
Ona se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana. Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts podigla decu i plaćala dažbine državi, morala je da napusti SAD po odluci suda i imigracionih vlasti. Iako nema kriminalni dosije, proterana je iz države, po rečima njenih sinova, kao... »

Nakon 30 godina proterana iz SAD u CG zbog jedne rečenice

B92 pre 7 dana
B92: Nakon 30 godina proterana iz SAD u CG zbog jedne rečenice
Pedesetogodišnja Zahrija Purović deportovana je u Crnu Goru iz Sjedinjenih Američkih Država nakon 30 godina provedenih u toj zemlji.
Ona se u suzama oprostila od svojih sinova Elvira i Arijana, prenosi portal CDM. Iako je Zahrija u Mičigenu, u gradu Sterling Hajts podigla decu i plaćala dažbine državi, morala je da napusti SAD po odluci suda i imigracionih... »
©2017 Netmark d.o.o.