Putin: Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni

Putin: Odnosi Rusije i Turske potpuno obnovljeni

Politika utorak, 14. novembar 2017.
SOČI – Odnosi između Moskve i Ankare mogu se smatrati u potpunosti obnovljenim, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom u Sočiju. Putin je to izjavio na početku radnog sastanka sa Erdoganom, koji su dva lidera dogovorila tokom... »

Putin i Erdogan razgovarali više od četiri sata

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Putin i Erdogan razgovarali više od četiri sata
SOČI - Saradnja Rusije sa Turskom i Iranom daje konkretne rezultate u Siriji i stvara uslove da se tamo otpočne dijalog, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin posle razgovora sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom koji su trajali više od četiri sata.
Rusija će nastaviti da sarađuje sa Turskom kako bi pomogla u rešavanju sirijske krize, istakao je Putin na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Erdoganom, prenosi Rojters. Agencija Tass navodi da je razgovor Putina i Erdogana... »

Maratonski sastanak: Putin i Erdogan razgovarali više od četiri sata

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Saradnja Rusije sa Turskom i Iranom daje konkretne rezultate u Siriji i stvara uslove da se tamo otpočne dijalog, izjavio je večeras ruski predsednik Vladimir Putin posle razgovora sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom koji su trajali više od četiri sata.
Rusija će nastaviti da sarađuje sa Turskom kako bi pomogla u rešavanju sirijske krize, istakao je Putin na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Erdoganom, prenosi Rojters. Agencija Tas s navodi da je razgovor Putina i Erdogana... »

Putin i Erdogan: Rusko-turski odnosi potpuno obnovljeni

Danas utorak, 14. novembar 2017.
Ruski predsednik Vladimir Putin, na sastanku sa turskim liderima u Sočiju rekao je da su rusko-turski odnosi skoro potpuno obnovljeni, prenosi ruski TV kanal Rosia 24. Putin i Erdogan razgovarali su o produbljavanju saradnje Rusije i Turske, i o ratu u Siriji, prenela je ruska agencija TASS.... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.