Povezane vesti
Završni masters: Sok preokrenuo i srušio Čilića
Hot sport 14.11.2017
Na poslednjem Mastersu u Londonu Amerikanac Džek Sok je bio bolji od Marina Čilića u drugom kolu ‘Boris Beker’ grupe. Američki teniser je protiv Hrvata odigrao sjajan meč, iako je gubio u setovima posle izgubljenog prvog rezultatom 7:5. Odgovor… »
Sok pobedio Čilića na završnom ATP turniru u Londonu
Večernje novosti 14.11.2017
Američki teniser je, pošto je izgubio prvi i gubio u trećem setu 4:2, uspeo da napravi preokret i savlada Hrvata 5:7, 6:2, 7:6. Američki teniser Džek Sok pobedio je petog igrača sveta Marina Čilića iz Hrvatske posle tri seta, 5:7, 6:2, 7:6 i… »
Ponovo povreda: Nadal se povukao sa Završnog mastersa u Londonu
Hot sport 14.11.2017
Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Završnog mastersa u Londonu zbog povrede kolena. Nadal je sinoć izgubio od Belgijanca Davida Gofana u prvom kolu poslednjeg turnira u sezoni, a nakon tog meča je saopštio da se i dalje bori sa povredom… »
Zemljak menja Nadala u Londonu
Mondo 14.11.2017
Nakon što je prvi teniser sveta odlučio da se povuče sa završnog turnira sezone organizatori su šansu pružili prvoj zameni. Foto: Guliver/Getty images/Etienne Oliveau Kao i prethodnih godina na završnom turniru sezone neće igrati samo osmorica… »
Nadal se povukao sa završnog ATP Mastersa
Vesti online 14.11.2017
Svetski teniser broj jedan Rafael Nadal povukao se sa završnog ATP Mastersa u Londonu zbog povrede kolena. - Nisam spreman da igram... Mnogo sam se borio znajući da je to moj poslednji meč sezone - rekao je Nadal novinarima posle pobede belgijskog… »
Nadal se povukao iz Londona
Sportske.net 14.11.2017
Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Završnog mastersa u Londonu zbog povrede kolena. Španski teniser Rafael Nadal povukao se sa Završnog mastersa u Londonu zbog povrede kolena. Nadal je sinoć izgubio od Belgijanca Davida Gofana u prvom kolu… »
Nadal čestitao Božić u novembru: Idem ja sad
Mozzart sport 14.11.2017
Povreda kolena jača od Španca. Bila je to godina za pamćenje, ali sada je završena, pošto je Rafael Nadal u porazu od Davida Gofana shvatio da ne može da dobije rat sa svojim kolenom. "Idem ja sad, sezona je gotova. Stvarno nisam spreman da igram… »
Rafael Nadal se povukao sa turnira u Londonu
Danas 14.11.2017
Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da se povuče sa završnog ATP turnira u Londonu zbog obnovljene povrede desnog kolena. Pres služba takmičenja je potvrdila da najbolji igrač sveta nije u stanju da nastavi da se bori i umesto njega šansu će… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 6 satijoš 2 povezane