Povezane vesti
Goca Tržan mi je uništila život: Ivan Marinković otkrio šta je sve izgubio zbog bivše žene!
Kurir 18.11.2017
"Iako sam imao konflikt sa Ivanom, ima u njemu nešto dobro. Nije njemu bilo lako u braku sa pevačicom, još ga na kraju tuži za neki sitan novac, to je njena bruka, a ne njegova", rekao je Đuričić. Ivan je dodao bez čega je sve ostao. "Moja bivša žena mi… »
Ko o čemu, on o njoj: Ivan Marinković se ne zaustavlja: Goca Tržan mi je uništila život
Blic 17.11.2017
Ivan Marinković u rijalitiju "Parovi" priča samo o bivšoj supruzi, Goci Tržan. Ivan je pričao sa ukućanima i učesnicima, koji su zaključili da mu "nije bilo lako u braku sa pevačicom", što on kao da je jedva dočekao. - Moja bivša žena mi je uništila… »
Vesti dana »

Direktor policije Vasiljević: Na okupljanjima „Stop blokadama" širom Srbije više od 126.000 ljudi
Politika pre 45 minutajoš 33 povezane

BLOG UŽIVO Čačani blokiraju autobuse naprednjacima, ne daju im da se vrate kući: Napeto na paralelnim skupovima SNS i građana, kordoni policije razdvajali dve grupe
Nova pre 14 minutajoš 26 povezanih

Kome je Omić spustio slušalicu na Eurobasketu? Pitali smo ga da li ima veze sa Novakom Đokovićem
Mondo pre 15 minutajoš 34 povezane