Povezane vesti
Završen treći ciklus projekta “Učim+znam=vredim”
Dnevnik 24.11.2017
NOVI SAD: Svečanom dodelom priznanja najboljim đacima vojvođanskih škola koji su učestvovali u projektu “Učim+Znam = Vredim” u holu zgrade Pokrajinske vlade završen je treći ciklus akcije promocije najboljih đaka i maldih talenata koju… »
Nagrade za 210 uspešnih đaka
NoviSad.com 24.11.2017
Novi Sad – Učesnici projekta „Učim+Znam=Vredim“, 210 najuspešnijih učenika iz sedam lokalnih samouprava, primilo je danas zahvalnice i poklone. Svečanost, koja je tim povodom održana u u holu zgrade Pokrajinske vlade, počela je nastupom… »
Završetak projekta "Učim+Znam=Vredim" za 2017. godinu
RTV 24.11.2017
NOVI SAD - Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević primio je danas, na svečanom prijemu u Pokrajinskoj vladi, više od 200 najboljih učenika i učeničkih timova projekta "Učim+Znam = Vredim", koji su promovisani na bilbordima u sedam… »
Najbolji na bilbordima: Miroslav Grubić
Dnevnik 24.11.2017
NOVI SAD: Miroslav Grubić pohađa osmi razred osnovne škole pri Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj” i osvojio je drugu nagradu na Srpskoj informatičkoj olimpijadi, prvo mesto na državnom takmičenju u oblasti plesa, a drugu godinu zaredom je… »
APV: Prijem za najbolje đake
RTV 24.11.2017
NOVI SAD - Povodom završetka projekta "Učim+Znam=Vredim", koji je realizovalo Udruženje za promociju društvene odgovornosti, danas u 12 sati, u holu zgrade Pokrajinske vlade biće organizovan svečani prijem za više od 200 najboljih đaka koji su… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 26 minutajoš 62 povezane

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Bloomberg Adria pre 14 minutajoš 55 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih