Povezane vesti
Procureli novi detalji svađe: Da sam ostala još dve sekunde razvalila bih je da joj skinem onaj gips sa lica! (video)
Pravda 26.11.2017
Okidač je, navodno, bila uvreda Mihajlovićeve, koja je Gojkovićevoj naočigled svih poslanika u sali rekla da laže. Napetost između predsednice parlamenta Maje Gojković i potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović u četvrtak je kulminirala nasred skupštinske… »
Zorana i maja se umalo potukle u skupštini! Gojković: Da sam ostala još dve sekunde razvalila bih je da joj skinem onaj gips…
Kurir 26.11.2017
Napetost između predsednice parlamenta Maje Gojković i potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović u četvrtak je kulminirala nasred skupštinske sale i malo je nedostajalo da se završi fizičkim okršajem, saznaje Kurir. Okidač za fajt je, kako saznajemo, bila… »
Vesti dana »

Protest „Sve smo mi Nikolina“: Građani ispred Vlade se razilaze, u 13 časova ispred SIV-a predaju zahtev za smenu Marka Krička (FOTO, VIDEO)
Danas pre 25 minutajoš 36 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ishod razgovora u Beloj kući – Tramp najavio direktan sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 25 minutajoš 124 povezane

Policijsko zadržavanje za Jovovića i Čeleketić: Uhapšeni zbog sprečavanja tužioca da uđe u sud u Novom Sadu
Radio 021 pre 30 minutajoš 16 povezanih