Povezane vesti

Bivši hrvatski ministar: Gađao sam zoljom Mladićevo vozilo

Bivši hrvatski ministar: Gađao sam zoljom Mladićevo vozilo

Večernje novosti 27.11.2017
Nekadašnji ministar odbrane Hrvatske o bliskom susretu sa generalom Mladićem. Kotromanović: Pucao sam sa pet metara, a "zolja" se aktivira tek na 80. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA IMAO sam s Ratkom Mladićem bliski susret 1991. godine. Pucali smo iz… »
Pucao sam zoljom na Ratka Mladića! Neverovatna ispovest hrvatskog ministra!

Pucao sam zoljom na Ratka Mladića! Neverovatna ispovest hrvatskog ministra!

Kurir 27.11.2017
Ante Kotromanović, bivši hrvatski ministar odbrane, ispričao je kako je 1991. godine zoljom pucao u Ratka Mladića. On je sve otkrio u intervjuu u kome je ispričao i kako je pucao u oklopno vozilo ne znajući da je Mladić unutra, piše… »
Kotromanović: Pucao sam 1991. na vozilo u kojem je bio Mladić

Kotromanović: Pucao sam 1991. na vozilo u kojem je bio Mladić

RTS 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP) Ante Kotromanović izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić, za kojeg tvrdi da je činio strahote u… »
Milanovićev ministar: Zoljom sam gađao Mladića

Milanovićev ministar: Zoljom sam gađao Mladića

Sputnik 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić za kojeg tvrdi da je činio strahote u ime… »
Kotromanović: Pucao sam na vozilo u kojem je bio Mladić!

Kotromanović: Pucao sam na vozilo u kojem je bio Mladić!

Alo 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović, u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP), izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić. "Prvi put smo koristili zolje i ja… »
Bivši hrvatski ministar: Ispalio sam zolju u vozilo Ratka Mladića

Bivši hrvatski ministar: Ispalio sam zolju u vozilo Ratka Mladića

BK TV 27.11.2017
U ratu 1991. godine zoljom sam pucao na vozilo neznajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić, izjavio je Ante Kotromanović, bivši hrvatski ministar odbrane u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića. Kotromanović tvrdi da je Mladić činio… »
Kotromanović 1991. 'zoljom' pucao na vozilo u kojem je bio Mladić

Kotromanović 1991. 'zoljom' pucao na vozilo u kojem je bio Mladić

Al Jazeera 27.11.2017
Bivši ministar odbrane Hrvatske kaže kako nije znao da je u vozilu osuđeni za ratne zločine, koji je išao na sastanak. Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović, u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića, izjavio je kako je u ratu… »
"Pucao sam na vozilo u kojem je bio Mladić"

"Pucao sam na vozilo u kojem je bio Mladić"

Mondo 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP) Ante Kotromanović izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić. Foto: YouTube/screenshot "Prvi put smo… »
Bivši hrvatski ministar odbrane priznao da je zoljom pucao na Ratka Mladića

Bivši hrvatski ministar odbrane priznao da je zoljom pucao na Ratka Mladića

Telegraf 27.11.2017
- Zaslužio je, s obzirom na broj žrtava koje je ostavio iza sebe, puno veću i goru kaznu - rekao je Kotromanović. Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović, u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP), izjavio je da je u ratu… »

Vesti dana »