Povezane vesti
Bivši hrvatski ministar: Gađao sam zoljom Mladićevo vozilo
Večernje novosti 27.11.2017
Nekadašnji ministar odbrane Hrvatske o bliskom susretu sa generalom Mladićem. Kotromanović: Pucao sam sa pet metara, a "zolja" se aktivira tek na 80. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA IMAO sam s Ratkom Mladićem bliski susret 1991. godine. Pucali smo iz… »
Pucao sam zoljom na Ratka Mladića! Neverovatna ispovest hrvatskog ministra!
Kurir 27.11.2017
Ante Kotromanović, bivši hrvatski ministar odbrane, ispričao je kako je 1991. godine zoljom pucao u Ratka Mladića. On je sve otkrio u intervjuu u kome je ispričao i kako je pucao u oklopno vozilo ne znajući da je Mladić unutra, piše… »
Kotromanović: Pucao sam 1991. na vozilo u kojem je bio Mladić
RTS 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP) Ante Kotromanović izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić, za kojeg tvrdi da je činio strahote u… »
Milanovićev ministar: Zoljom sam gađao Mladića
Sputnik 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić za kojeg tvrdi da je činio strahote u ime… »
Kotromanović: Pucao sam na vozilo u kojem je bio Mladić!
Alo 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović, u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP), izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić. "Prvi put smo koristili zolje i ja… »
Bivši hrvatski ministar: Ispalio sam zolju u vozilo Ratka Mladića
BK TV 27.11.2017
U ratu 1991. godine zoljom sam pucao na vozilo neznajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić, izjavio je Ante Kotromanović, bivši hrvatski ministar odbrane u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića. Kotromanović tvrdi da je Mladić činio… »
Kotromanović 1991. 'zoljom' pucao na vozilo u kojem je bio Mladić
Al Jazeera 27.11.2017
Bivši ministar odbrane Hrvatske kaže kako nije znao da je u vozilu osuđeni za ratne zločine, koji je išao na sastanak. Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović, u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića, izjavio je kako je u ratu… »
"Pucao sam na vozilo u kojem je bio Mladić"
Mondo 27.11.2017
Bivši hrvatski ministar odbrane u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP) Ante Kotromanović izjavio je da je u ratu 1991. godine zoljom pucao na vozilo ne znajući da se u njemu nalazio Ratko Mladić. Foto: YouTube/screenshot "Prvi put smo… »
Bivši hrvatski ministar odbrane priznao da je zoljom pucao na Ratka Mladića
Telegraf 27.11.2017
- Zaslužio je, s obzirom na broj žrtava koje je ostavio iza sebe, puno veću i goru kaznu - rekao je Kotromanović. Bivši hrvatski ministar odbrane Ante Kotromanović, u vladi nekadašnjeg premijera Zorana Milanovića (SDP), izjavio je da je u ratu… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Skupština danas glasa o budžetu, šta je rasplet krize posle nasilja
Nova pre 18 minutajoš 16 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev istražuje kvar na granatama za minobacače; Pentagon: 12.000 severnokorejskih vojnika u blizini Ukrajine
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih
“Želeo sam da se povredim”: Gvardiola izgreban po glavi i licu posle šokantog remija u Ligi šampiona (VIDEO)
Danas pre 54 minutajoš 7 povezanih