Povezane vesti
Betis je na 0-9, a šta Zagorac kaže o tome?
Sportske.net 30.11.2017
Srpski košarkaš predstavljen svom u novom klubu, gde ćemo ga gledati u nastavku sezone. Pošto je konačno rešena dilema gde će Rade Zagorac nastaviti karijeru, mladi košarkaš će moći da se posveti svom daljem razvoju, uz priliku da pomogne… »
Zagorac po dolasku u Betis: Kad sam čuo ponudu, prihvatio sam je
Mozzart sport 30.11.2017
"Bio sam jako iznenađen kada sam video klupske rezultate i to da ekipa još nije ostvarila pobedu. Nemam sumnju da će ekipa napredovati i da ćemo igrati mnogo bolje", kaže mladi srpski košarkaš. (Pre)dugo je trajala neizvesnost oko budućnosti… »
Zagorac: Da vidim koliko mogu u jakoj ligi
Mondo 30.11.2017
Mladi srpski košarkaš u sredu je doputovao u Sevilju, prošao lekarske preglede i zadužio zeleno-beli dres. Foto: MN Press Rade Zagorac (22 godine, 205 cm), sada i zvanično član Real Betisa, poručio je u prvom razgovoru za klupski sajt da je došao… »
Zagorac predstavljen: Betis i Španija veliki izazov
Sportski žurnal 30.11.2017
Zagorac se dugo dovodio u vezu sa prelaskom u Partizan, čak i priznao da bi voleo da nosi dres kluba za koji navija, ali je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa Betisom. Srpski košarkaš Rade Zagorac danas je zvanično postao član Betisa i poručio da… »
Vesti dana »
(VIDEO) Aktivista Bagarić u pritvoru nakon hapšenja u Novom Sadu: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih