Povezane vesti
Janković: Hteo sam da mi Vučić da mesto premijera
Danas 03.12.2017
Jedne večeri u mom stanu do kasno je sedelo šestoro ljudi, tu su bili i Dušan Teodorović i njegova supruga. Tada sam predložio da uđemo u koncentracionu vladu sa SNS, rekao je za Kurir Saša Janković. Lider Pokreta slobodnih građana Saša… »
Janković: Evo zašto sam hteo da od Vučića tražim premijersko mesto i zajedničku vladu opozicije i SNS
Blic 03.12.2017
Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, posle žestoke bure koja se podigla u opoziciji, a naročito u njegovom pokretu, koji su napustili neki od osnivača, otkrio je da je Aleksandru Vučiću nameravao da ponudi zajedničku Vladu, sa… »
Janković: Evo zašto sam hteo da od Vučića tražim premijersko mesto i zajedničku vladu opozicije i SNS
Pravda 03.12.2017
Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, posle žestoke bure koja se podigla u opoziciji, a naročito u njegovom pokretu, koji su napustili neki od osnivača, otkrio je da je Aleksandru Vučiću nameravao da ponudi zajedničku Vladu, sa… »
Saša Janković sve priznao: Hteo sam da Vučić bude predsednik, a ja premijer
Telegraf 03.12.2017
Lider PSG konačno priznao ono o čemu bruji čitava politička javnost Srbije, da je hteo premijersku fotelju za sebe. Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković konačno je priznao da mu je bila namera da od predsednika Srbije i SNS Aleksandra… »
Vesti dana »
Završena današnja blokada zgrade tužilaštva i suda u Novom Sadu
Politika pre 52 minutajoš 186 povezanih
Đurić sa Blanarom: Podrška Slovačke na putu ka EU i po pitanju KiM od izuzetnog značaja
Kurir pre 41 minutajoš 50 povezanih
(Video) "zabranjeno je da o tome govoriš": Haos na konferenciji Zaharove: Zazvonio joj je telefon nakon velikog udara na Ukrajinu, nastala je pometnja
Blic pre 36 minutajoš 42 povezane
Nepristupačan teren, veliki sneg i tragovi: Kako izgleda mesto na kojem je uhapšen Alija Balijagić (FOTO)
Euronews pre 1 satjoš 94 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih