Povezane vesti
Janković: Hteo sam da mi Vučić da mesto premijera
Danas 03.12.2017
Jedne večeri u mom stanu do kasno je sedelo šestoro ljudi, tu su bili i Dušan Teodorović i njegova supruga. Tada sam predložio da uđemo u koncentracionu vladu sa SNS, rekao je za Kurir Saša Janković. Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, posle… »
Janković: Evo zašto sam hteo da od Vučića tražim premijersko mesto i zajedničku vladu opozicije i SNS
Blic 03.12.2017
Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, posle žestoke bure koja se podigla u opoziciji, a naročito u njegovom pokretu, koji su napustili neki od osnivača, otkrio je da je Aleksandru Vučiću nameravao da ponudi zajedničku Vladu, sa Jankovićem kao… »
Janković: Evo zašto sam hteo da od Vučića tražim premijersko mesto i zajedničku vladu opozicije i SNS
Pravda 03.12.2017
Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, posle žestoke bure koja se podigla u opoziciji, a naročito u njegovom pokretu, koji su napustili neki od osnivača, otkrio je da je Aleksandru Vučiću nameravao da ponudi zajedničku Vladu, sa Jankovićem kao… »
Saša Janković sve priznao: Hteo sam da Vučić bude predsednik, a ja premijer
Telegraf 03.12.2017
Lider PSG konačno priznao ono o čemu bruji čitava politička javnost Srbije, da je hteo premijersku fotelju za sebe. Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković konačno je priznao da mu je bila namera da od predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »

Među povređenima i dete (6): Novi podaci o povređenima u nesreći u Zemunu: Devojčicu (15) ubio autobus koji je prošao na crveno!
Blic pre 55 minutajoš 50 povezanih

Vlada usvojila uredbu o ograničavanju marži na 20% - Sprovođenje mera kontrolisaće tržišna inspekcija
Ekapija pre 34 minutajoš 45 povezanih

Oglasio se MUP: Uhapšen muškarac u Novom Sadu, osumnjičen da je napao policajce
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 18 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 40 minutajoš 52 povezane