Povezane vesti

"Putin samostalno donosi odluke, Flin nije mogao da utiče na njega"

"Putin samostalno donosi odluke, Flin nije mogao da utiče na njega"

Vesti online 04.12.2017
"Predsednik Rusije Vladimir Putin samostalno donosi odluke o recipročnim merama na uvođenje američkih sankcija, tako da bivši savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Majkl Flin nije mogao da zahteva nešto od bivšeg ruskog ambasadora u Vašingtonu… »
Peskov: Flin nije moga da priča sa Kisljakom o sankcijama

Peskov: Flin nije moga da priča sa Kisljakom o sankcijama

Blic 04.12.2017
Bivši američki savetnik za nacionalnu bezbednost Majkl Flin nije mogao pitati bivšeg ruskog ambasadora u SAD Sergeja Kisljaka ništa vezano za sankcije niti su se takvi zahtevi mogli poslati ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, izjavio je portparol… »
Kremlj: Flin nije uticao na Putinovu odluku o sankcijama

Kremlj: Flin nije uticao na Putinovu odluku o sankcijama

Novi magazin 04.12.2017
Rusija je danas saopštila da razgovor bivšeg savetnika američkog predsednika Donalda Trampa za nacionalnu bezbednost s ruskim ambasadorom u SAD nije uticala na odluku predsednika Rusije Vladimira Putina o odgovoru na sankcije Vašingtona. Bivši… »
Istraga o umešanosti Rusa u američke izbore sve bliža Donaldu Trampu

Istraga o umešanosti Rusa u američke izbore sve bliža Donaldu Trampu

Nova ekonomija 04.12.2017
Nakon priznanja bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Majkla Flina da je lagao u vezi s kontaktima s Rusijom, uzdrman je i sam Donald Tramp. Ali njega se Amerikanci neće tako lako rešiti, prenodsi Dojče vele (DW). Evo i zašto… »
Istraga sve bliža Trampu

Istraga sve bliža Trampu

Dojče vele 04.12.2017
Nakon priznanja bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Majkla Flina da je lagao u vezi s kontaktima s Rusijom, uzdrman je i sam Donald Tramp. Ali njega se Amerikanci neće tako lako rešiti. Evo i zašto. Priznanje bivšeg Trampovog… »
Tramp: Flinova delovanja nisu bila protivzakonita

Tramp: Flinova delovanja nisu bila protivzakonita

Danas 04.12.2017
*Nakon što je Flin pristao na saradnju u istrazi o navodnom mešanju Rusije u izbore u SAD, za šta bi mu mogla biti smanjena kazna, analitičari su ocenili da bi se Trampovi visoko rangirani pomoćnici i sam predsednik mogli naći na tankom led… »

Vesti dana »