Povezane vesti
Stoltenberg: Srbija je suverena država čiju poziciju poštujemo
Glas Amerike 04.12.2017
Srbija je nezavisna, suverena država i mi poštujemo njen stav da se ne pridruži Severnoatlantskom savezu, što ne verujem da će predstavljati prepreku za jačanje naše saradnje, poručio je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg. Dodao je i da nema… »
Stoltenberg: Srbija suverena, poštujemo što ne želi u NATO
Studio B 04.12.2017
Srbija je nezavisna, suverena zemlja, poštujemo njen stav da ne želi članstvo u NATO i to nam nije prepreka za jačanje saradnje, poručio u Briselu generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg. „Ne razgovaramo o članstvu Srbije u NATO. Srbija je… »
Stoltenberg: Vojna neutralnost nije prepreka za saradnju sa Srbijom
Beta video 04.12.2017
BRISEL - Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas u Briselu da NATO poštuje opredeljenje Srbije da ostane vojno neutralna zemlja i da to nije prepreka za jačanje saradnje. preuzet materijal… »
Stoltenberg: Vojna neutralnost nije prepreka za saradnju sa Srbijom
Slobodna Evropa 04.12.2017
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je danas u Briselu da NATO poštuje opredeljenje Srbije da ostane vojno neutralna zemlja ; i da to nije prepreka za jačanje saradnje. "Ne razgovara se o članstvu Srbije u NATO. Razlog je taj što je… »
Stoltenberg: Poštujemo što Srbija neće u NATO
Al Jazeera 04.12.2017
Generalni sekretar Alijanse istakao je da NATO podržava evropski put zvaničnog Beograda. Generalni sekretar Sjevernoatlantske alijanse Jens Stoltenberg izjavio je da je Srbija nezavisna, suverena država te da NATO poštuje njen stav da ne želi biti… »
Vesti dana »
![„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?](https://nstatic.net/488/38934488caaeqe.jpg)
„Čin mafijaške sačekuše“: Šta se dešava sa slučajem inspektora koji su povređeni u Aranđelovcu?
Danas pre 19 satijoš 5 povezanih
![Vučević: Za nijansu sam bliži opciji da se ide na izbor nove Vlade, neću povlačiti ostavku](https://nstatic.net/820/38938820ztzqot.jpg)
Vučević: Za nijansu sam bliži opciji da se ide na izbor nove Vlade, neću povlačiti ostavku
Novi magazin pre 39 minutajoš 14 povezanih