Povezane vesti

Dušan alimpijević: Srećan sam zbog povratka…

Dušan alimpijević: Srećan sam zbog povratka…

Hot sport 06.12.2017
Crvena zvezda je u seriji pobeda, a crveno-bele sada očekuje novi meč u Evroligi sa Anadolu Efesom u Beogradu. Pobeda nad Real Madirdom dovela je do toga da se moral čete Dušana Alimpijevića podigne na maksimum, i ne samo ekipe, već i navijača… »
Branko Lazić otkrio šta je Zvezdina prednost protiv Efesa

Branko Lazić otkrio šta je Zvezdina prednost protiv Efesa

Sportske.net 06.12.2017
Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je danas da će protiv Efesa biti potrebna koncentracija u napadu, ali da će igra u odbrani biti ključna. Zvezdini košarkaši će u petak dočekati Efes u 11. kolu Evrolige. "Odmorili smo posle dve… »
Alimpijevića raduje povratak Zvezde u „Pionir“: Ovde imamo prednost domaćeg terena

Alimpijevića raduje povratak Zvezde u „Pionir“: Ovde imamo prednost domaćeg terena

Večernje novosti 06.12.2017
Zvezda prošle godine nije igrala među osam, ne vidim zašto se to breme nameće ovoj generaciji. Naše ambicije su pre svega vezane za ABA ligu – kaže trener crveno-belih. Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da ga posebno… »
Zašto se ovoj Zvezdi nameće pritisak moranja? Ni prethodna generacija nije igrala četvrtfinale...

Zašto se ovoj Zvezdi nameće pritisak moranja? Ni prethodna generacija nije igrala četvrtfinale...

Mozzart sport 06.12.2017
"Stvara se pritisak ovoj novoj generaciji, na početku novog ciklusa, za nešto što ni prethodna generacija na kraju prošlog ciklusa igrala. Posle sjajnih partija i trofeja Crvena zvezda nije igrala četvrtfinale Evrolige", podseća Dušan Alimpijević… »
"Pionir", konačno!

"Pionir", konačno!

Mondo 06.12.2017
"Srećan sam što se vraćamo jer se ovde imamo prednost domaćeg terena", rekao je trener Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, pred meč sa Efesom - prvi u nizu koji će biti odigran u manjoj od dve dvorane. Ne mali broj navijača Crvene zvezde uveren je… »

Vesti dana »