Povezane vesti

Čudo u Međugorju: Starica (84) pronađena živa posle noći provedene u divljini na minusu!

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
Starica je nestala 5. decembra, pošto se izdvojila iz grupe hodočasnika na Brdu ukazanja u Međugorju. U velikoj akciji spasavanja, koja je počela u sredu oko 20 sati, učestvovalo je 50 pripadnika gorskih službi spasavanja u BiH. Posle više od dva sata potrage, starica, koja je provela noć napolju... »

Pronađena starica iz Francuske koja je sinoć nestala u Međugorju

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Nakon velike i detaljne potrage, nestala 84-godišnja Francuskinja O.M.A.C. pronađena je u sredu naveče u Međugorju živa, pothlađena i dehidrirana, saopštio je Operativni centar civilne zaštite HNŽ.
Starica je nestala 5. decembra nakon što se izdvojila iz grupe hodočasnika na Brdu ukazanja u Međugorju. U velikoj akciji spasavanja, koja je počela u sredu oko 20 sati, učestvovalo je 50 pripadnika gorskih službi spasavanja u... »

Velika akcija spasavanja na Brdu Ukazanja u međugorju: Nestala starica (84) iz Francuske

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
U veliku akciju spasavanja starice, koja je počela oko 20 sati, uključeno je 48 pripadnika Gorskih službi spašavanja (GSS) u BiH. Kako je potvrdio predsednik GSS u BiH Zdenko Marić, potragu otežava niska temperatura, koja na Brdu Ukazanja iznosi -3 stepena. Francuskinja se juče navodno izgubila... »

Na Brdu Ukazanja u Međugorju nestala Francuskinja, u toku potraga

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Više od trideset pripadnika Gorske službe spasavanja BiH večeras su na terenu u Međugorju gde tragaju za državljankom Francuske (74), koja je juče nestala u ovom gradu.
Kako je za Faktor.ba potvrdio Zdenko Marić, predsednik GSS BiH, starica je nestala juče, a danas je policija potražila pomoć od spasioca u njenom pronalasku. Francuskinja se navodno juče izdvojila iz grupe na Brdu Ukazanja u... »
©2018 Netmark d.o.o.