Ko pretrčava put sa detetom, plaća kaznu do 20.000 dinara

Ko pretrčava put sa detetom, plaća kaznu do 20.000 dinara

Radio 021 četvrtak, 7. decembar 2017.
I prema novim propisima koji su obuhvaćeni Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji uskoro treba da se nađe pred poslanicima u Skupštini Srbije, pešaci će za ugrožavanje bezbednosti plaćati visoku cenu.
Kako pišu "Novosti", prelaženje van pešačkog prelaza koštaće počinioca prekršaja 5.000 dinara a ako sa sobom vodi dete mlađe od 12 godina biće mu izrečena kazna od 10.000 do 20.000 dinara. Ukoliko pešak skrivi saobraćajni udes... »

Oštre kazne i za pešake!

Mondo četvrtak, 7. decembar 2017.
Predlog zakona o saobraćaju koji bi uskoro trebalo da bude usvojen u Skupštini Srbije predviđa stroge kazne i za pešake. Kazna za prelaženje van pešačkog i do 20.000 dinara.
Foto: Mondo/Goran Sivački Po novim propisima koji su obuhvaćeni Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije, koji treba da se uskoro nađe pred poslanicima u Skupštini Srbije, pešaci... »

Kazne za pešake: Ako ovo budete radili na ulici, možete da platite kaznu i do 40.000 dinara

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
I po novim propisima koji su obuhvaćeni Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije, koji treba da se uskoro nađe pred poslanicima u Skupštini Srbije, pešaci će za ugrožavanje bezbednosti plaćati visoku cenu.
Prelaženje van pešačkog prelaza, a korišćenje "zebre" je obavezno ako nije udaljena više od 100 metara, koštaće počinioca prekršaja 5.000 dinara, a ako sa sobom vodi dete mlađe od 12 godina biće mu izrečena kazna od 10.000 do... »

Uskoro prelaženje ulice neće biti isto

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Uskoro prelaženje ulice neće biti isto
Beograd -- Prema Predlogu zakona o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti saobraćaja predviđene veće kazne za one koji pretrčavaju ulicu van pešačkog. Idu i do 20.000.
I po novim propisima koji su obuhvaćeni Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije, koji treba da se uskoro nađe pred poslanicima u Skupštini Srbije, pešaci će za ugrožavanje... »

Astronomske kazne za bahate pešake: Ko pretrčava sa detetom, penal i do 20.000! Za mobilni i slušalice 3.000

Kurir četvrtak, 7. decembar 2017.
BEOGRAD - Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti saobraćaja podrazumeva i strože sankcije. Prelaženje mimo pešačkog sa mališanom kažnjavaće se minimalno 10.000 dinara. I po novim propisima koji su obuhvaćeni Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja... »

Nove kazne za pešake Ko pretrčava sa detetom, plaća kaznu do 20.000; Kazne i za izazivače nesreče, decu..

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Predlog zakona o izmenama i dopunama zakona o bezbednosti saobraćaja podrazumeva i strože sankcije. Prelaženje mimo pešačkog sa mališanom kažnjavaće se minimalno 10.000 dinara
I PO novim propisima koji su obuhvaćeni Predlogom zakona o izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije, koji treba da se uskoro nađe pred poslanicima u Skupštini Srbije, pešaci će za ugrožavanje... »
©2018 Netmark d.o.o.