Povezane vesti

Prva Slobina slika posle povratka iz bolnice: Radanović pokazao kakvu povredu ima (foto)

Prva Slobina slika posle povratka iz bolnice: Radanović pokazao kakvu povredu ima (foto)

Telegraf 07.12.2017
Pevač je zbog žestokog udarca u sto morao da ide do lekara kako bi brže bolje sanirao povredu. Slobodan Radanović bio je u centru pažnje tokom sinoćne žurke u "Zadruzi". Pevač je izgubio potpuno živce kada je video kako Nikola priča sa Lunom i… »
Nema milosti, otkrila sve: Kija saznala za Slobin seks, posle čega... Ha-os! (video)

Nema milosti, otkrila sve: Kija saznala za Slobin seks, posle čega... Ha-os! (video)

Srbija danas 07.12.2017
Biće loma! Sinoć se u "Zadruzi" svašta dešavalo, a takmičari su se ponašali kao nikad do sad, što je izazvalo burne reakcije. Malo su se svađali, malo vodili ljubav, a za pojedine se završilo i fatalno! Drvo je pozvalo Kiju kako bi se malo… »
Sloba Radanović hitno operisan posle haosa u Zadruzi! Slobin otac: Očajni smo!

Sloba Radanović hitno operisan posle haosa u Zadruzi! Slobin otac: Očajni smo!

Telegraf 07.12.2017
Slobodan Radanović danas je imao operaciju ruke, ekskluzivno saznaje Telegraf. Učesnik "Zadruge" Slobodan Radanović danas je u Beogradu imao operaciju ruke, što je za Telegraf.rs potvrdio njegov otac Dušan Radanović. Trenutak kada je sve krenulo… »
Sloba se vratio sa operacije sa obe ruke u zavojima, evo kako je izgledao njegov i Lunin susret! (video)

Sloba se vratio sa operacije sa obe ruke u zavojima, evo kako je izgledao njegov i Lunin susret! (video)

Telegraf 07.12.2017
Slobodan Radanović vratio se u "Zadrugu" u bolovima, posle operacije ruke na kojoj je danas bio. Slobodan Radanović vratio se u " Zadrugu" posle celodnevnog odsustva budući da je imao operaciju ruke i deo dana proveo u bolnici. Sloba Radanović HITNO… »
Nemoj da ti nabijem glavu u rernu! Nena opasno iznervirala Kiju, ona u sekundi pobesnela, umalo se potukle! (VIDEO)

Nemoj da ti nabijem glavu u rernu! Nena opasno iznervirala Kiju, ona u sekundi pobesnela, umalo se potukle! (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
- Ne deri se na mene! Smrdi ti iz usta! Beži, bre, budalo! Idi operi zube, odvratna si! - vikala je Kija Neni, koja ju je izbacila iz takta. Dok je Kija u kuhinji pravila prženice, Nena je došla i pohvalila se kako je uključila rernu da bi osušila… »
Razvešću se posle ovoga! Janjuš otkrio veliku tajnu, a onda se setio žene... (VIDEO)

Razvešću se posle ovoga! Janjuš otkrio veliku tajnu, a onda se setio žene... (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Ponesen atmosferom sa žurke, Marko Janjušević je Drvetu mudrosti ispričao veliku tajnu koju je dugo čuvao u sebi. Sinoć se tokom žurke u " Zadruzi" malo više opustio i Marko Janjušević Janjuš, koji je došao do Drveta mudrosti kako bi zatražio… »
Naprljaviji razgovor ikada! Đekson preklinjao Minu da imaju seks, ne možete ni da zamislite šta joj je sve izgovorio…

Naprljaviji razgovor ikada! Đekson preklinjao Minu da imaju seks, ne možete ni da zamislite šta joj je sve izgovorio…

Telegraf 07.12.2017
- Ti očigledno ne razumeš šta znači kad se na nekoga ložiš! Želi me kao što si me želela pre pet dana i tvoj sam - ceo! - govorio je Đekson Mini u cik zore. U gluvo doba noći u " Zadruzi" se odigrao možda i najprljaviji razgovor ikada, i to… »
Kad prava ljubav jednom zakasni...Sloba gleda u Kiju i tuguje, pati, plače, dok ona... Da li je to tiha patnja?! (video)

Kad prava ljubav jednom zakasni...Sloba gleda u Kiju i tuguje, pati, plače, dok ona... Da li je to tiha patnja?! (video)

Srbija danas 07.12.2017
Ipak, nije srećan! PUKAO! Nakon što se glavni akter ljubavnog trougla, Sloba Radanović, posvađao sa svojom devojkom Lunom, koja je besno otišla u sobu, on je ostao na žurki sam, a njegova supruga ga je zavodila igranjem. Doduše, to mu nimalo nije… »
Sramota me je, šta će ljudi reći! Evo kako je Kija prokomentarisala Lunin i Slobin seks na stepeništu! (VIDEO)

Sramota me je, šta će ljudi reći! Evo kako je Kija prokomentarisala Lunin i Slobin seks na stepeništu! (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
- Ovo njegovo ponašanje je za mene katastrofa - rekla je Kija. Sinoć se u Zadruzi za vreme žurke svašta izdešavalo. Neki su se svađali, pa vodili ljubav, a najveći haos je pravio pevač Slobodan Radanović koji je u trenutku besa i revolta udario u… »
Kao i Sloba u "Zadruzi" i ja kažem: "Kriva sam"! Ljupka Stević progovorila o Aninom i Rastinom razvodu! (VIDEO)

Kao i Sloba u "Zadruzi" i ja kažem: "Kriva sam"! Ljupka Stević progovorila o Aninom i Rastinom razvodu! (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Pevačica je otkrila i to da sa Anom nije u kontaktu, ali da se sa Rastom redovno čuje. Pevačica Ljupka Stević je ispričala za Telegraf da postoji ozbiljan razlog zbog kojeg se retko pojavljuje u medijima, a to su upravo tračevi da je rasturila brak… »
Divna priznala Banetu da je zaljubljena u njega, i htela seks sa njim, a njegova reakcija će vas oboriti s nogu (VIDEO)

Divna priznala Banetu da je zaljubljena u njega, i htela seks sa njim, a njegova reakcija će vas oboriti s nogu (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Divna je startovala Čolaka, ali se on uspešno branio. Nije nikakava tajna da se Divni sviđa Bane, a ona je napokon skupila hrabrost i rekla mu je da je zaljubljena u njega. Okrenuo si mi leđa, prišao njoj i uhvatio je za ruke! Luna priznala Slobi… »
Trenutak kada je sve krenulo naopako! Sloba rekao Luni: "Ako me ostaviš, ubiću te", a ona mu još žešće uzvratila! (VIDEO)

Trenutak kada je sve krenulo naopako! Sloba rekao Luni: "Ako me ostaviš, ubiću te", a ona mu još žešće uzvratila! (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Nakon raskida Slobe i Lune mnogo komentara je izazvala jedna Radanovićeva rečenica. Tokom burne žurke, pijani Sloba i Luna su imali seks, svađali se i na kraju raskinuli, a jedan momenat je mnogima promakao, i fanovi pevačice i blogerke ga sada… »
Golišavi Miloš Biković objavio vreli snimak iz kade, a kada se pena pomerila... (VIDEO)

Golišavi Miloš Biković objavio vreli snimak iz kade, a kada se pena pomerila... (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Biković je zapalio društvene mreže provokativnim video klipom koji je izazvao mnogo komentara. Jedan od naših najpopularnijih mladih glumaca Miloš Biković privlači ogromnu pažnju kako domaćih tako i ruskih medija. Luna grcala u suzama i nasilnog… »
Noć za akciju: Posle Slobe i Lune, i Sara i Vojke imali seks, tresao se garderober! (VIDEO)

Noć za akciju: Posle Slobe i Lune, i Sara i Vojke imali seks, tresao se garderober! (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Sara i Vojke su se prepustili strastima i kamere im nisu smetale. Sinoć za vreme žurke koja je bila organizovana u Zadruzi, Sara Reljić i Vojke Đans su odlučili da se osame i izdvoje od ostalih zadrugara, pa su pronašli neko mirnije mesto. Pijani… »
Definitivno kraj: Luna neće da ga vidi - gotovo, raskid! Sloba šutira... U Zadruzi lom! (video)

Definitivno kraj: Luna neće da ga vidi - gotovo, raskid! Sloba šutira... U Zadruzi lom! (video)

Srbija danas 07.12.2017
A kleli su se na večnu ljubav! Posle žestoke svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića koja se desila sinoć na žurki, zbog ljubomornih scena koje je Radanović neprestano pravio, blogerka je rešila da ga konačno ostavi, pa mu je poručila da… »
Okrenuo si mi leđa, prišao njoj i uhvatio je za ruke! Luna priznala Slobi zbog čega je raskinula s njim, pevač pobesneo…

Okrenuo si mi leđa, prišao njoj i uhvatio je za ruke! Luna priznala Slobi zbog čega je raskinula s njim, pevač pobesneo…

Telegraf 07.12.2017
- Kunem ti se u život svoj, crkla dabogda ako to nije istina. Iskulirao si me totalno - ispričala je Luna. Posle žurke na kojoj je ljubomorni Sloba slomio ruku besan zbog Nikole, Luna i on su raskinuli, a jutros su imali mučan razgovor tokom kojeg je… »
Marš tamo, završili smo, ne obraćaj mi se više! Nakon žestoke svađe, Luna i Sloba raskinuli, pevač šutnuo krevet i…

Marš tamo, završili smo, ne obraćaj mi se više! Nakon žestoke svađe, Luna i Sloba raskinuli, pevač šutnuo krevet i…

Telegraf 07.12.2017
Đoganijeva nije mogla da podnese agresivno ponašanje svog dečka, pa mu je saopštila da ne želi više da ga vidi. Posle žestoke svađe između Lune Đogani i Slobe Radanovića koja se desila sinoć na žurki, zbog ljubomornih scena koje je Radanović… »
Luna grcala u suzama i nasilnog Slobu uporedila sa svojim ocem, pa otkrila kako je Gagi maltretirao Anabelu! (video)

Luna grcala u suzama i nasilnog Slobu uporedila sa svojim ocem, pa otkrila kako je Gagi maltretirao Anabelu! (video)

Telegraf 07.12.2017
- Ne volim agresiju, ne volim ni dreku, ni viku, ni to stezanje... Mom tati nisam to oprostila nikad, a kamoli nekom drugom - pričala je Luna kroz suze. Sinoć na žurci je došlo do žestoke raspravke između Lune Đogani i Slobe Radanovića, gde je… »
Uhvaćeni! Sloba skinuo pantalone, pa sa Lunom na stepeništu imao seks na brzaka! (VIDEO)

Uhvaćeni! Sloba skinuo pantalone, pa sa Lunom na stepeništu imao seks na brzaka! (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Sloba i Luna su snimljeni dok su usred žurke imali seks na tavanu. Ovoga puta nema pretvaranja i Sloba i Luna su noćas snimljeni dok su na stepeništu imali seks na brzaka. Pijani Sloba poludeo, hteo da prebije Nikolu, Luna nije mogla da ga smiri, a on… »
Lepa ona, lep ja... Nikola hoće da muva Lunu! (VIDEO)

Lepa ona, lep ja... Nikola hoće da muva Lunu! (VIDEO)

Telegraf 07.12.2017
Pre nego što je prišao Luni na žurki, Nikola je pričao sa Saškom Karan, koja je htela da ga spoji sa Đoganijevom. Sinoć je u " Zadruzi" odrana još jedna žurka posle koje je nastao haos. Sloba, koji je bio u pripitom stanju, bio je ljut što je… »
Evo šta sada rade Luna i Nikola! A Sloba već polomio ruku od ljubomore! Jadnik! Izgubiće razum! (foto)

Evo šta sada rade Luna i Nikola! A Sloba već polomio ruku od ljubomore! Jadnik! Izgubiće razum! (foto)

Srbija danas 07.12.2017
Slobin PAKAO! Sinoć je u "Zadruzi" nastupila prava drama, kada je Sloba Radanović u napadu ljubomore polomio ruku. Njemu je smetalo što njegovoj rijaliti devojci Luni Đogani prilazi novi takmičar, Nikola Arsić. Sloba je hteo da ga bije, ali ga je… »
Pijani Sloba poludeo, hteo da prebije Nikolu, Luna nije mogla da ga smiri, a on svom snagom udario rukom o sto i urlao od…

Pijani Sloba poludeo, hteo da prebije Nikolu, Luna nije mogla da ga smiri, a on svom snagom udario rukom o sto i urlao od…

Telegraf 07.12.2017
Radanović je poludeo kada je video da Luna priča sa Nikolom, i posle te scene niko više nije mogao da ga smiri. Sinoć je u Zadruzi organizovana žurka. Sloba Radanović je bio raspoložen, pričao je sa svojom devojkom Lunom Đogani i pevao joj pesme… »

Vesti dana »