Arhiva » Vesti » Telegraf 07.12.2017

Naprljaviji razgovor ikada! Đekson preklinjao Minu da imaju seks, ne možete ni da zamislite šta joj je sve izgovorio! (VIDEO)

- Ti očigledno ne razumeš šta znači kad se na nekoga ložiš! Želi me kao što si me želela pre pet dana i tvoj sam - ceo! - govorio je Đekson Mini u cik zore

Telegraf četvrtak, 7. decembar 2017.  |  Telegraf.rs

U gluvo doba noći u " Zadruzi" se odigrao možda i najprljaviji razgovor ikada, i to dok je Nemanja Đerić Đekson molio Minu Vrbaški da imaju seks.

NOĆ ZA AKCIJU: Posle Slobe i Lune, i Sara i Vojke imali seks, tresao se garderober! (VIDEO)

Mina i Đekson osamili su se u sobi, a onda je on počeo da je preklinje...

- Nemoj tako da se ponašaš, rekla sam ti da nije sve u seksu, neću tako - rekla mu je odmah Mina.

- Znaš šta je kontrast? Kontrast je kada moliš i preklinješ me za seks, i onda odjedanput ja tebe molim i preklinjem za seks... To sam doživeo posle pet godina veze i više nikada neću to doziveti u životu. Ako ti nemaš želju da ti ćušnem zeku peku u garsonjeru, i ako mi nemamo tu priču koju smo pričali toliko dugo... - govorio je Đekson.

Mina mu je objašnjavala kako su svuda kamere, kako će neko naići, kako sada zbog rada u fabrici ne spavaju zajedno, a on je nastavljao da je ubeđuje.

- Možeš da bežiš od toga, ali to je mene i tebe je to spojilo. Kad nemam to, osećam se prazno...

- Da, ali ti hoćeš to non-stop - bila je besna Mina.

- Ne, to si ti htela non-stop! Ja i ti smo Luna i Sloba, ja i ti smo Vojke i Sara, ja i ti smo Đera i Mina, mi možemo da radimo šta hoćemo, skapiraj to... Sada te želim više nego ikad, i ti meni glumiš neku moralnost... Ne, ne glumiš. Sad si kao moralna! Ti očigledno ne razumeš šta znači kad se na nekoga ložiš! Želi me kao što si me želela pre pet dana i tvoj sam - ceo! Ako me želiš, želiš me, ako ne, razumeću... Dogovori se sa sobom- rekao joj je.

Ni posle toga se Đekson nije smirio, već je nastavljao sa nagovaranjem i objašnjavanjem...

- Jednom hoću dlakavu, jednom hoću izdepiliranu da te vidim... Da mi kažeš jednom ono što mi nadrogirana pričaš...da ti ližem *mar, da ti ližem pi*ku, da se igram sa garsonjerom i šupicom... Je l' to mogu od tebe da doživim samo kad te kuliram, kad se nagutaš lekova, kad prsneš?! - šaputao je Đekson.

- Sad su kamere, tad nisam bila svesna... Prs'o si! Ne mogu... Šta ti nije jasno, Nemanja?!

- Aha, sad su kamere... Ništa mi nije jasno! - rekao joj je.

Na kraju mu je Mina poželela laku noć i izašla iz prostorije...

(Telegraf.rs)


Objavljeno na sajtu telegraf.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Zadruga

©2018 Netmark d.o.o.