Sedam godina zatvora za direktora Volkswagena u SAD

Sedam godina zatvora za direktora Volkswagena u SAD

Auto blog četvrtak, 7. decembar 2017.
Direktor nemačkog proizvođača automobila Folksvagen (VW) koji je početkom godine uhapšen u Sjedinjenim Državama u okviru afere poznate kao Dizelgejt, osuđen je na najveću moguću kaznu od sedam godina zatvora pred američkim sudom. Oliver Šmit (48), nemački državljanin, koji je priznao krivicu u... »

Bivši funkcioner Volkswagena osuđen na sedam godina zatvora

Vrele gume četvrtak, 7. decembar 2017.
Zaslužena kazna: Bivši funkcioner Volkswagena osuđen na sedam godina zatvora Jedan od bivših čelnika kompanije Volkswagen, Oliver Šmit, je osuđen na sedam godina zatvora i 400.000 dolara za svoju ulogu u Dizelgejt skandalu. Šmit je bio na čelu odeljenja za životnu sredinu kompanije Volkswagen u... »

Sedam godina zatvora za direktora Folksvagena u SAD

N1 Info četvrtak, 7. decembar 2017.
Direktor nemačkog proizvođača automobila Folksvagen (VW) koji je početkom godine uhapšen u Sjedinjenim Državama u okviru afere poznate kao Dizelgejt, osuđen je na najveću moguću kaznu od sedam godina zatvora pred američkim sudom.
Oliver Šmit (48), nemački državljanin, koji je priznao krivicu u zamenu za smanjenje kazne, mora da plati i novčanu kaznu u iznosu od 400.000 dolara, rekao je portparol saveznog suda u Detroitu. Šmit je na sudu rekao da je... »
©2018 Netmark d.o.o.