Povezane vesti
Igor Kokoškov: Ne razumem ljude koji me pitaju kako mogu protiv Srbije!
Hot sport 07.12.2017
Sada već bivši selektor Slovenije Igor Kokoškov u razgovoru za ‘Nedeljnik’ govorio je o tome kako je mogao u finalu Eurobasketa da igra protiv Srbije. Igoru Kokoškovu je tek 45 godina, a već ima zavidnu trenersku karijeru, kako u NBA, tako i sa… »
Igor Kokoškov za Nedeljnik: Kažem ja Gregu Popoviću „Dobar ste trener jer ste Srbin“, a on će meni „Ja sam Crnogorac“…
Mozzart sport 07.12.2017
Srpski trener pričao o brojnim detaljima iz života i dosadašnje karijere. Dugi niz godina Igor Kokoškov važi za jednog od najboljih srpskih trenera, ali se o njegovom radu malo govori. Svakako manje nego što bi bilo logično za srpskog košarkaškog… »
Kokoškov: Čast mi je bila da igram protiv Srbije
Mondo 07.12.2017
Srpski trener u intervjuu za "Nedeljnik" otkrio da su ga mnogi pitali kako je mogao da vodi Sloveniju na Eurobasketu, pričao o Zvezdi, Partizanu, NBA... Foto: AP/Thanassis Stavrakis Igor Kokoškov ima 45 godina i zavidnu trenersku karijeru. Ovog leta… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 11. septembar 2025: Danas u Srbiji oblačno, nestabilno i sa kišom
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 2 minutajoš 111 povezana

Rhmz izdao upozorenje na nevreme: 3 dela Srbije na udaru pljuskova sa gradom i olujnim vetrom
Mondo pre 42 minutajoš 16 povezanih