Tači: Zemlja zapadnog Balkana da se u bloku prime u EU

Tači: Zemlja zapadnog Balkana da se u bloku prime u EU

Novi magazin četvrtak, 7. decembar 2017.
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas u Sofiji da bi zemlje Zapadnog Balkana trebalo da budu primljene u Evropsku uniju "u bloku".
"Zemlje Zapadnog Balkana treba da uđu u EU u bloku, kako bi se obezbedili dugoročan mir i saradnja u regionu", rekao je Tači na regionalnoj konferenciji koju organizuju Vlada Bugarske i Svetska banka. Po njegovim rečima, svim... »

Tači: Zemlje Zapadnog Balkana da se prime u EU "u bloku"

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Tači: Zemlje Zapadnog Balkana da se prime u EU "u bloku"
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio u Sofiji da bi zemlje Zapadnog Balkana trebalo da budu primljene u Evropsku uniju "u bloku".
"Zemlje Zapadnog Balkana trebalo bi da uđu u EU u bloku, kako bi se obezbedili dugoročan mir i saradnja u regionu", rekao je Tači na regionalnoj konferenciji koju organizuju Vlada Bugarske i Svetska banka. Po njegovim rečima,... »

Tači: Zemlja zapadnog Balkana da se u bloku prime u EU

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas u Sofiji da bi zemlje Zapadnog Balkana trebalo da budu primljene u Evropsku uniju "u bloku". "Zemlje Zapadnog Balkana treba da udju u EU u bloku, kako bi se obezbedili dugoročan mir i saradnja u regionu", rekao je Tači na regionalnoj konferenciji koju... »
©2018 Netmark d.o.o.