Vučić: Niko ne može da nam otme „Trepču”

Vučić: Niko ne može da nam otme „Trepču”

Politika četvrtak, 7. decembar 2017.
Rudarsko-metalurški kombinat „Trepča” obeležio je juče 90 godina postojanja i rada, a u pismu predsednika Srbije, naglašeno je da to preduzeće „nije više samo privredni subjekat, ono je deo porodičnog i nacionalnog nasleđa, deo tradicije”
Kosovska Mitrovica – Rudarsko-metalurški kombinat „Trepča” obeležio je juče 90 godina postojanja i rada, a u pismu Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, u prepunoj sali Doma kulture u Zvečanu naglašeno je da to preduzeće „nije... »

Devedeset godina "Trepče", plakete Vučiću, patrijarhu Irineju...

RTS četvrtak, 7. decembar 2017.
RTS: Devedeset godina "Trepče", plakete Vučiću, patrijarhu Irineju...
Na akademiji povodom 90 godina Trepče, podršku predsednika Srbije i vlade preneo je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, istakavši da će u njima Trepča i dalje imati trajnog i odanog saveznika u nastojanjiima da se sačuva u ovim teškim vremenima.
Rudarsko-metalurški kombinat "Trepča", koji je svojevremeno, u Jugoslaviji bio među vodećim izvoznim preduzećima, obeležava 90 godina postojanja i rada. Zbog bezbednosno-političkih previranja, "Trepča" u novije vreme funkcioniše... »

Nije otišao u trepču ali poručuje rudarima: Dok god je Srbije, Trepču niko neće moći da vam otme!

Pravda četvrtak, 7. decembar 2017.
Rudarsko-metalurški kombinat "Trepča" danas obeležava 90 godina postojanja i rada, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tim povodom zaposlenima, u pismu koje je pročitano na svečanosti u rudniku, poručio da tako dugo postojanje preduzeća znači da ono više nije samo privredni subjekt, već deo porodičnog i nacionalog nasleđa – deo tradicije.
"Kada se neko preduzeće neguje i gradi 90 godina, kao što je slučaj sa Trepčom, to preduzeće više nije samo privredni subjekat, ono je deo porodičnog i nacionalnog nasleđa, deo tradicije", poručio je Vučić i podsetio da je... »

Đurić: Trepča u Vadi Srbije imati trajnog i odanog saveznika

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Rudarsko-metalurški kombinat "Trepča" bila je jača od ratnih vihora, političkih nestabilnosti i ekonomskih kriza zato što je položena na čvrste temelje, baš kao i srpske tvrđave i manastiri, rekao je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić na obeležavanju 90 godina... »

„Trepča“ je ideja budućnosti i progresa (foto)

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Kombinat „Trepča“ u Zvečanu obeležio devet decenija svog postojanja
U Vladi Srbije imaćete trajnog i odanog saveznika u nastojanjima da Trepču sačuvate u ovim teškim vremenima, a u srpskim predstavnicima u kosovskoj vladi čvrstog branioca. Trepču, dok je Srbije, niko neće moći da vam otme i... »

Vučić: Dok je Srbije, Trepču niko neće moći da vam otme

Nova ekonomija četvrtak, 7. decembar 2017.
Rudarsko-metalurski kombinat Trepča obeležava 90 godina postojanja i rada, a poruka šefa države Aleksandra Vučića je da će se Srbija boriti za tu kompaniju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zaposlenima poručio da tako dugo postojanje tog preduzeća znači da ono više nije samo privedni subjekt,... »

Vučić rudarima: Dok god je Srbije, "Trepču" niko neće moći da vam otme

RTS četvrtak, 7. decembar 2017.
RTS: Vučić rudarima: Dok god je Srbije, "Trepču" niko neće moći da vam otme
Rudarsko-metalurški kombinat "Trepča" danas obeležava 90 godina postojanja i rada, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tim povodom zaposlenima poručio da tako dugo postojanje tog preduzeća znači da ono više nije samo privredni subjekt, već deo porodičnog i nacionalog nasleđa – deo tradicije.
"Kada se neko preduzeće neguje i gradi 90 godina, kao što je slučaj sa 'Trepčom', to preduzeće više nije samo privredni subjekat, ono je deo porodičnog i nacionalnog nasleđa, deo tradicije", poručio je predsednik Vučić i podsetio... »

Za jubilej "Trepče" plakete predsedniku, patrijarhu,...

RTV četvrtak, 7. decembar 2017.
RTV: Za jubilej "Trepče" plakete predsedniku, patrijarhu,...
ZVEČAN - Na proslavi povodom 90 godina rada Rudarsko-metalurškog kombinata "Trepča" u Zvečanu, danas su svečane plakete zahvalnosti Kombinata dodeljene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, patrijarhu Irineju, direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću i porodici tenisera Novaka Đokovića.
U ime predsednika Srbije, plaketu je primio direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, dok je u ime patrijarha Irineja svečanu plaketu primio vladika Teodosije. Učesnicima svečanosti pročitana su pisma predsednika Srbije,... »

Vučić rudarima: Dok god je Srbije, "Trepču" niko neće moći da vam otme

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Rudarsko-metalurški kombinat "Trepča" danas obeležava 90 godina postojanja i rada, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tim povodom zaposlenima poručio da tako dugo postojanje tog preduzeća znači da ono više nije samo privredni subjekt, već deo porodičnog i nacionalog nasleđa – deo tradicije.
- Kada se neko preduzeće neguje i gradi 90 godina, kao što je slučaj sa 'Trepčom', to preduzeće više nije samo privredni subjekat, ono je, deo porodičnog i nacionalnog nasleđa, deo tradicije - poručio je predsednik Vučić i... »

"Dok je Srbije, Trepču niko neće moći da vam otme"

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: "Dok je Srbije, Trepču niko neće moći da vam otme"
Zvečan -- Rudarsko-metalurski kombinat Trepča obeležava 90 godina postojanja i rada, a poruka šefa države Aleksandra Vučića je da će se Srbija boriti za tu kompaniju.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je zaposlenima poručio da tako dugo postojanje tog preduzeća znači da ono više nije samo privedni subjekt, već deo porodičnog i nacionalog nasledja - deo tradicije. "Kada se neko preduzeće... »

Vučić: Trepča je deo porodičnog i nacionalnog nasleđa

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
ZVEČAN: Rudarsko-metalurski kombinat Trepča danas obeležava 90 godina postojanja i rada, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tim povodom zaposlenima poručio da tako dugo postojanje tog preduzeća znači da ono više nije samo privedni subjekt, već deo porodičnog i nacionalog nasleđa - deo tradicije.
"Kada se neko preduzeće neguje i gradi 90. godina, kao što je slučaj sa Trepčom, to preduzeće više nije samo privredni subjekat, ono je, deo porodičnog i nacionalnog nasleđa, deo tradicije", poručio je predsednik Vučić i podsetio... »

Vučić: Trepča je deo porodičnog i nacionalnog nasleđa

Telegraf četvrtak, 7. decembar 2017.
Na svečanosti povodom jubileja u Zvečanu, zaposlenima je pročitano pismo predsednika Vučića u kojem on ukazuje da je Trepča bila svedok velikih istorijskih previranja, smenjivanja društvenih uređenja i političkih sistema, ali je nadživela sva iskušenja i izazove
Rudarsko-metalurski kombinat Trepča danas obeležava 90 godina postojanja i rada, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tim povodom zaposlenima poručio da tako dugo postojanje tog preduzeća znači da ono više nije samo privedni... »

Trepča slavi 90.: Rođendan Vučić: Kad se neko preduzeće neguje toliko vremena, reč je o tradiciji i porodičnom nasleđu

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Rudarsko-metalurski kombinat Trepča danas obeležava 90 godina postojanja i rada, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tim povodom zaposlenima poručio da tako dugo postojanje tog preduzeća znači da ono više nije samo privedni subjekt, već deo porodičnog i nacionalog nasleđa - deo tradicije.
"Kada se neko preduzeće neguje i gradi 90 godina, kao što je slučaj sa Trepčom, to preduzeće više nije samo privredni subjekat, ono je deo porodičnog i nacionalnog nasleđa, deo tradicije", poručio je predsednik Vučić i podsetio... »

Naredba Subotičanima: Nema odlaganja, sređujte teren

Mozzart sport  pre 2 sata  još 37 povezanih

Vučić: Želimo kompromis za Kosovo, ali...

Pravda  pre 4 sata  još 23 povezane

Otkrivena spomen-ploča Oliveru Ivanoviću u Mitrovici

RTS  pre 1 sat  još 22 povezane

Terorizam ili izolovani čin?

Slobodna Evropa  pre 3 sata  još 18 povezanih

NBS smiruje dinar

B92  pre 50 minuta  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.