Povezane vesti

Vapaj majke ubijene žene odzvanjao grobljem i: sveštenik plakao za žrtvom policajca ubice

Blic 08.12.2017
"Kćeri majkina, gde ode", odzvanjalo je juče Novobežanijskim grobljem na sahrani Miroslave Stojaković (46), koju je u nedelju u Zemun polju ubio njen bivši partner, saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49). Više od stotinu ljudi okupilo se… »

Ispovest stane, supruge policajca koji je ubio miroslavu i sebe: Mnogo sam ga volela! Bili smo srećna porodica dok u naš…

Press 08.12.2017
Miloš Jovanović je hladnokrvno pucao Miroslavi u glavu, a zatim je 15 minuta kasnije ispalio metak sebi u grudi, a sada je oglasila i njegova prva žena. Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila… »

Sahranjena žena koju je ubio saobraćajac Potresni vapaj majke: Kuda ćeš, Miro moja!

Kurir 08.12.2017
Miroslavu je na večni počinak ispratilo više od stotinu ljudi, među kojima su bili i njeni najmiliji, ćerka, majka i bivši suprug. Iako se Miroslava ranije žalila na pretnje Jovanovića, koji je nakon što joj je pucao u glavu sebe usmrtio istim… »

Saobraćajac ubio bivšu devojku, njegova žena optužila žrtvu: "Bili smo srećna porodica. Nažalost, u naš život ušla je…

Blic 08.12.2017
Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (59) koji je 3. decembra brutalno ubio Miroslavu Stojaković (46) u Zemun Polju, s kojom je bio u vanbračnoj vezi, a zatim počinio samoubistvo, iza sebe je ostavio suprugu, ćerke i sina. Njegova žena S.J… »

Ispovest stane, supruge policajca koji je ubio miroslavu i sebe: Mnogo sam ga volela! Bili smo srećna porodica dok u naš…

Kurir 08.12.2017
Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila javnosti putem Fejsbuka. - Ja, Stana Jovanović, zakonita supruga Miloša Jovanovića, ovim putem želim da se obratim javnosti. Život je borba, nastavljam… »

Vesti dana »