Povezane vesti
Vapaj majke ubijene žene odzvanjao grobljem i: sveštenik plakao za žrtvom policajca ubice
Blic 08.12.2017
"Kćeri majkina, gde ode", odzvanjalo je juče Novobežanijskim grobljem na sahrani Miroslave Stojaković (46), koju je u nedelju u Zemun polju ubio njen bivši partner, saobraćajni policajac Miloš Jovanović (49). Više od stotinu ljudi okupilo se juče u podne… »
Sahranjena žena koju je ubio saobraćajac Potresni vapaj majke: Kuda ćeš, Miro moja!
Kurir 08.12.2017
Miroslavu je na večni počinak ispratilo više od stotinu ljudi, među kojima su bili i njeni najmiliji, ćerka, majka i bivši suprug. Iako se Miroslava ranije žalila na pretnje Jovanovića, koji je nakon što joj je pucao u glavu sebe usmrtio istim pištoljem… »
Saobraćajac ubio bivšu devojku, njegova žena optužila žrtvu: "Bili smo srećna porodica. Nažalost, u naš život ušla je ona"…
Blic 08.12.2017
Saobraćajni policajac Miloš Jovanović (59) koji je 3. decembra brutalno ubio Miroslavu Stojaković (46) u Zemun Polju, s kojom je bio u vanbračnoj vezi, a zatim počinio samoubistvo, iza sebe je ostavio suprugu, ćerke i sina. Njegova žena S.J,. obratila se… »
Ispovest stane, supruge policajca koji je ubio miroslavu i sebe: Mnogo sam ga volela! Bili smo srećna porodica dok u naš život…
Kurir 08.12.2017
Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila javnosti putem Fejsbuka. - Ja, Stana Jovanović, zakonita supruga Miloša Jovanovića, ovim putem želim da se obratim javnosti. Život je borba, nastavljam… »
Vesti dana »
U Srbiji počelo prijavljivanje nelegalnih objekata po novom zakonu
Beta pre 49 minutajoš 48 povezanih
Novi sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Nedeljnik pre 54 minutajoš 31 povezana
Sve benzinske pumpe NIS rade, ali sankcije su pretnja svakog trenutka, što bi izazvalo probleme od NBS do lokalnih samouprava
Jugmedia pre 24 minutajoš 23 povezane