Povezane vesti
"Momci se ne zezaju": Ko su braća Albanci, saradnici Trampa, koji su se Dačiću obratili na tečnom srpskom
Blic 10.12.2017
"Bio sam pomalo iznenađen”, kratko je komentirao Ivica Dačić, "inače prilično elokventan ministar spoljnih poslova Srbije", piše Jutarnji list, opusujući prošlonedeljnu situaciju u kojoj se našao u Vašingtonu, pre susreta sa generalom Herbertom… »
Dačiću se predstavili na tečnom srpskom, a važe za "momke koji se ne zezaju": Ovo je životna priča albanske braće koja danas…
Kurir 10.12.2017
Nekoliko trenutaka pre početka sastanka, Dačiću je pristupio četrdesetogodišnji muškarac, za kojeg je bilo očigledno da je poverljiv Mekmasterov saradnik, pružio ruku i predstavio se na kvalitetnom srpskom: “Dobar dan, ja sam s Kosova i zovem se Ilji… »
Vesti dana »

Okončana blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 1 satjoš 33 povezane

Osumnjičen da je ukrao pola miliona dinara dobrovoljnog priloga iz samostana u Subotici
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih

Britanija spremna da brani nebo nad ukrajinom?! London spreman da šalje vojsku za logističku podršku i obuku
Kurir pre 46 minutajoš 68 povezanih

"Ne vidim na blizinu" Vučić iz SNS na Paliluli: Doneo rakiju, prisetio se povrede, citirao Trampa...
Pravda pre 2 satajoš 23 povezane