Povezane vesti

"Rešiti granicu, izbeći incidente"

"Rešiti granicu, izbeći incidente"

Vesti online 20.12.2017
Potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans ocenio je danas da je najvažniji zadatak Brisela da spreči bilo kakve incidente, ako u kratkom roku ne dođe do dogovora o graničnom sporu između Slovenije i Hrvatske. - Treba ostaviti iza nas granični… »
Timermans o graničnom sporu: Treba rešiti taj problem i izbeći incidente, mi podržavamo arbitražu

Timermans o graničnom sporu: Treba rešiti taj problem i izbeći incidente, mi podržavamo arbitražu

Kurir 20.12.2017
"Treba ostaviti iza nas granični spor između država članica EU. Moramo to da rešimo. Vi znate poziciju Komisije o tome, podržali smo arbitražu, bili smo vrlo jasni oko odluke. To je naravno bilateralno pitanje i tamo gde možemo mi ćemo pomagati… »
Timermans: Brisel spreman da pomogne rešavanje spora između Hrvatske i Slovenije

Timermans: Brisel spreman da pomogne rešavanje spora između Hrvatske i Slovenije

RTS 20.12.2017
Potpredsednik Evropske komisije Frans Timermans ocenio je da je najvažniji zadatak Brisela da spreči bilo kakve incidente, ako u kratkom roku ne dođe do dogovora o graničnom sporu između Slovenije i Hrvatske. Timermans je istakao da treba iza… »

Vesti dana »

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Kakvo će biti vreme ove sedmice?

Danas pre 1 satjoš 13 povezanih
U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji danas dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 19 povezanih
Danas se obeležavaju Oci i Tucindan

Danas se obeležavaju Oci i Tucindan

Moj Novi Sad pre 1 satjoš 7 povezanih