Povezane vesti
Krivična prijava DJB protiv Maje Gojković i tri potpredsednika Skupštine
Radio 021 21.12.2017
Poslanička grupa Dosta je bilo saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i potpredsednika Veroljuba Arsića, Vladimira Marinkovića i Djordja Milićevića. Prijava je, kako navode, podneta zbog "zloupotrebe… »
Krivična prijava DJB protiv rukovodstva Skupštine Srbije
Insajder 21.12.2017
Poslanička grupa Dosta je bilo saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i potpredsednika Veroljuba Arsića, Vladimira Marinkovića i Đorđa Milićevića. Prijava je podneta zbog zloupotrebe službenog… »
Krivična prijava DJB protiv rukovodstva Skupštine Srbije
Beta 21.12.2017
Poslanička grupa Dosta je bilo je danas saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i potpredsednika Veroljuba Arsića, Vladimira Marinkovića i Djordja Milićevića. Prijava je podneta zbog zloupotrebe… »
DJB tužio Maju Gojković i trojicu potpredsednika Skupštine
N1 Info 21.12.2017
Poslanička grupa Dosta je bilo je saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i potpredsednika Veroljuba Arsića, Vladimira Marinkovića i Đorđa Milićevića. Prijava je podneta zbog zloupotrebe službenog… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 18 minutajoš 65 povezanih

NATO pokreće operaciju „Istočni stražar“ da ojača odbranu na istočnom krilu
Nedeljnik pre 2 satajoš 29 povezanih

UN ubedljivom većinom usvojila deklaraciju o osnivanju palestinske države bez Hamasa
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane