Povezane vesti
Srećna mama se oglasila! Evo šta je Milica Dabović rekla nakon porođaja
Kurir 21.12.2017
Milica Dabović porodila se juče u Beogradu, a rodila je zdravog dečaka Stefana. - Mojoj radosti nema kraja, sada sam najsrećnija majka na svetu. Život za mene sada ima potpuno drugu dimenziju. Svi moji najbliži članovi porodice, ali i prijatelji… »
Porodila se Milica Dabović: Evo koje ime je dala prvom sinu!
Svet & Skandal 21.12.2017
Milica Dabović postala je po prvi put majka. Poznata košarkašica na svet je donela dečaka koji je dobio ime Stefan. Milica je pre izvesnog vremena rekla da se raduje rođenju svog deteta i da jedva čeka da postane majka. Ona je neposredno pred… »
Porodila se Milica Dabović: Košarkašica rodila sina, evo koje mu je ime dala
Blic 21.12.2017
Košarkašica Milica Dabović porodila se danas i na svet donela zdravog dečaka, prenosi Kurir. Mama i beba osećaju se dobro, a sin Stefan je na rođenju dobio veoma visoke ocene. Podsetimo, Milica Dabović zatrudnela je sa partnerom Vukom, a nedavno se… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Studenti koji pešače blizu Kragujevca, kolege se spremaju za doček
BBC News pre 1 satjoš 32 povezane
Srušio se deo zida u školi u Pećincima: Dve učenice prevezene u Beograd, oglasio se otac jedne od njih
Mondo pre 17 minutajoš 24 povezane
BLOG Kragujevac spektakularno dočekuje studente: Prvi stigli biciklisti, za njih crveni tepih i zahvalnice
N1 Info pre 17 minutajoš 26 povezanih
Hoće li Ognjen Dobrić igrati finale? Sferopulos daje informacije
Sport klub pre 1 satjoš 26 povezanih