Povezane vesti
Zaev: Srpski i makedonski narod su prijatelji
Vesti online 23.12.2017
Srpski i makedonski narod su prijatelji i nema političara koji može da pokvari to prijateljstvo, smatra makedonski premijer Zoran Zaev. - Ja sam ubeđen da to prijateljstvo postoji - rekao je Zaev u novogodišnjem intervjuu za Televiziju Telma govoreći… »
Večernje novosti 23.12.2017
Srpski i makedonski narod su prijatelji i nema političara koji može da pokvari to prijateljstvo, smatra makedonski premijer Zoran Zaev. Srpski i makedonski narod su prijatelji i nema političara koji može da pokvari to prijateljstvo, smatra makedonski… »
Zaev: Srbi i Makedonci su prijatelji i to niko ne može da pokvari!
Kurir 23.12.2017
"Ja sam ubeđen da to prijateljstvo postoji", rekao je Zaev u novogodišnjem intervjuu za Televiziju Telma govoreći o odnosima sa zemljama u regionu. Istovremeno je naglasio da su i dve zemlje veliki prijatelji. "Moja dužnost i dužnost premijerke Ane… »
Studio B 23.12.2017
Srpski i makedonski narod su prijatelji i nema političara koji može da pokvari to prijateljstvo, smatra makedonski premijer Zoran Zaev. „Ja sam ubeđen da to prijateljstvo postoji“, rekao je Zaev u novogodišnjem intervjuu za Televiziju Telma… »
RTS 23.12.2017
Premijer Makedonije Zoran Zaev kaže da su srpski i makedonski narod prijatelji i da nema političara koji može da pokvari to prijateljstvo. "Ja sam ubeđen da to prijateljstvo postoji", rekao je Zoran Zaev u novogodišnjem intervjuu za televiziju Telma… »
Zaev: Prijateljstvo sa Srbijom ne može niko da pokvari
N1 Info 23.12.2017
Makedonija i Srbija su prijatelji i ne postoji poltičar koji to može da pokvari, izjavio je makedonski premijer Zoran Zaev. U intervjuu Televiziji Telma, na konstataciju voditelja da se u Srbiji sve češće Makedonija spominje kao FYROM (skraćenica od… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana