Povezane vesti
ID preuzela odgovornost za teroristički napad u Kabulu
Dnevnik 25.12.2017
KABUL: Takozvana Islamska država preuzela je odgovornost za današnji samoubilački napad u sedištu Nacionalne obaveštajne agencije u Kabulu, u kojem je poginulo najmanje pet osoba, dok su dve povređene. Eksplozija se dogodila nedelju dana nakon što… »
U bombaškom napadu u Kabulu šest mrtvih
Danas 25.12.2017
Bombaš samoubica je danas ubio šest osoba u blizini sedišta obaveštajne službe u Kabulu. Odgovornost za napad je preuzela organizacija Islamska država. Policija je saopštila da su tri osobe ranjene, javlja AP. Bombaš je hodao i aktivirao… »
Islamska država izvela napad na kancelariju avganistanske obaveštajne službe
Novi magazin 25.12.2017
U samoubilačkom bombaškom napadu u blizini kancelarije avganistanske obaveštajne službe u Kabulu jutros je poginulo najmanje šest osoba, a odgovornst za napad preuzela je ekstremistička organizacija Islamska država. Avganistanski zvaničnici su… »
Vesti dana »

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp pokreće novi trgovinski rat: Ogromne carine na uvoz automobila, pretnje EU i Kanadi
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

"Jadar" kao mogući strateški projekat EU: Koje benefite nudi Evropa, a šta (ne) žele građani Srbije
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih