Tragedija kod Žitišta: Kombi na mestu usmrtio ženu (65)

Tragedija kod Žitišta: Kombi na mestu usmrtio ženu (65)

Telegraf utorak, 26. decembar 2017.
Do saobraćajne nesreće je došlo kada je vozač kombija (31) iz okoline Nove Crnje naleteo na ženu-pešaka
Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena (65) iz okoline Žitišta, dogodila se danas oko 10.30 časova, u Žitištu, saznaje Telegraf. Monstrum sa Miljakovca brutalan zločin najavio 20 dana ranije: Jedan gest nagovestio je... »

U Žitištu kombi pregazio ženu, vozač uhapšen

RTV utorak, 26. decembar 2017.
RTV: U Žitištu kombi pregazio ženu, vozač uhapšen
ZRENJANIN - U Žitištu se danas oko 10.30 časova dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, saopštila je Policijska uprava iz Zrenjanina.
Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač (41) kombija ''pežo'' iz okoline Nove Crnje naleteo na ženu u svojstvu pešaka. Od zadobijenih povreda žena (65) iz okoline Žitišta je na licu mesta preminula. Uviđaj na mestu događaja... »

Monstrum sa Miljakovca brutalan zločin najavio 20 dana ranije: Jedan gest nagovestio je katastrofu koja je šokirala Beograd

Telegraf utorak, 26. decembar 2017.
Problemi u braku Nemanje Carevića i M.T. počeli su zbog ljubomore muškarca, koji je često odsustovao od kuće, zbog posla vozača kamiona
Nemanja Carević koji je 23. decembra brutalno ubio Miliju Medića, na Miljakovcu, praktično je svojim ranijim nasilnim ponašanjem i brojnim pretnjama, najavljivao da će se zločin dogoditi. Samo tri nedelje pre nego što je postao... »
©2019 Netmark d.o.o.