Povezane vesti

Nemojte se družiti vas dve, žao mi ga je! Kijina mama se pozdravila sa Lunom, a onda jednom rečenicom spustila Slobu! (VIDEO)…

Nemojte se družiti vas dve, žao mi ga je! Kijina mama se pozdravila sa Lunom, a onda jednom rečenicom spustila Slobu! (VIDEO)…

Telegraf 31.12.2017
Kristinina majka Luni poželela sve najbolje za praznike, a onda se pozdravila i sa Radanovićem, ali nije propustila priliku da ga par puta pecne svojim komentarima. Kako su porodice učesnika polako pristizale u Zadrugu, stigla je i mama Kristine Kije… »
Teodora plakala kao kiša kada je videla majku, a onda je prišao Anđelo i poručio: Izvinite za svaku moju grešku! (VIDEO)

Teodora plakala kao kiša kada je videla majku, a onda je prišao Anđelo i poručio: Izvinite za svaku moju grešku! (VIDEO)

Telegraf 31.12.2017
Gordana Džehverović je imala gomilu saveta za svoju ćerku, a jedan od mnogobrojnih je bio da se manje svađa sa Anđelom. Susret pevačive Teodore Džehverović sa majkom Gordanom bio je jedan od najemotivnih. Teodora je plakala kao kiša od sreće kada je na… »
Nije htela da mu priđe: Kijina majka ušla u "Zadrugu", a evo kako je reagovala na zeta Slobu!

Nije htela da mu priđe: Kijina majka ušla u "Zadrugu", a evo kako je reagovala na zeta Slobu!

Srbija danas 31.12.2017
A tek na Lunu... Povodom novogodišnjih praznika zadrugari su posle tri meseca imali prvi put priliku da vide svoje najmilije. Kako su jutros dobili poklone od svojih porodica, sada je usledilo još jedno iznenađenje. Naime, Kristina Kockar je prva od… »

Vesti dana »