Štrajk podrške školi u Šapcu

Štrajk podrške školi u Šapcu

Danas petak, 12. januar 2018.
Forum beogradskih gimnazija zahteva od nadležnih u Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja hitno rešenje za štrajk zaposlenih u Osnovnoj školi za decu sa posebnim potrebama "Sveti Sava" u Šapcu i pruža punu podršku zaposlenima koji već petu nedelju štrajkuju. Forum podseća javnost da... »

Forum beogradskih gimnazija najavio štrajk upozorenja

Nova ekonomija petak, 12. januar 2018.
Forum beogradskih gimnazija najavio je da će u sredu, 17. januara, organizovati štrajk upozorenja, kao znak podrške kolegama Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama Sveti Sava u Šapcu, ukoliko se do tada ne pronađe rešenje za tu školu. Nastavnici škole u Šapcu štrajkuju već petu nedelju zbog,... »

Štrajk upozorenja u znak podrške kolegama u školi u Šapcu

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
Forum beogradskih gimnazija najavio je da će u sredu, 17. januara organizovati štrajk upozorenja, kao znak podrške kolegama Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama "Sveti Sava" u Šapcu, ukoliko se do tada ne pronađe rešenje za tu školu.
Nastavnici škole u Šapcu štrajkuju već petu nedelju zbog, kako tvrde, nezakonitog imenovanja Aleksandre Urošević za v.d. direktora. Forum je naveo da nastavnici šabačke škole uživaju "nepodeljenu podršku roditelja" i da se nameće... »

Forum beogradskih gimnazija: Bez prvog časa 17. 1. ako...

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Forum beogradskih gimnazija: Bez prvog časa 17. 1. ako...
Beograd -- Forum beogradskih gimnazija najavio da će 17. januara organizovati štrajk upozorenja, kao znak podrške kolegama škole za decu sa posebnim potrebama u Šapcu.
Naime, nastavnici Osnovne škole "Sveti Sava" već petu nedelju su u štrajku zbog, kako tvrde, nezakonitog imenovanja Aleksandre Urošević za v.d. direktora. Forum je naveo da nastavnici šabačke škole uživaju "nepodeljenu podršku... »

Vremeplov: Umro Žak Iv Kusto

RTV  pre 52 minuta

Trueks po drugi put pokorio Sonomu

Auto blog  pre 15 minuta

Još pamti Anu Frank

Vesti online  pre 59 minuta

Jedite ove namirnice i ne brinite za kilograme

Vesti online  pre 28 minuta
©2018 Netmark d.o.o.