Štrajk podrške školi u Šapcu

Štrajk podrške školi u Šapcu

Danas petak, 12. januar 2018.
Forum beogradskih gimnazija zahteva od nadležnih u Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja hitno rešenje za štrajk zaposlenih u Osnovnoj školi za decu sa posebnim potrebama "Sveti Sava" u Šapcu i pruža punu podršku zaposlenima koji već petu nedelju štrajkuju. Forum podseća javnost da... »

Forum beogradskih gimnazija najavio štrajk upozorenja

Nova ekonomija petak, 12. januar 2018.
Forum beogradskih gimnazija najavio je da će u sredu, 17. januara, organizovati štrajk upozorenja, kao znak podrške kolegama Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama Sveti Sava u Šapcu, ukoliko se do tada ne pronađe rešenje za tu školu. Nastavnici škole u Šapcu štrajkuju već petu nedelju zbog,... »

Štrajk upozorenja u znak podrške kolegama u školi u Šapcu

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
Forum beogradskih gimnazija najavio je da će u sredu, 17. januara organizovati štrajk upozorenja, kao znak podrške kolegama Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama "Sveti Sava" u Šapcu, ukoliko se do tada ne pronađe rešenje za tu školu.
Nastavnici škole u Šapcu štrajkuju već petu nedelju zbog, kako tvrde, nezakonitog imenovanja Aleksandre Urošević za v.d. direktora. Forum je naveo da nastavnici šabačke škole uživaju "nepodeljenu podršku roditelja" i da se nameće... »

Forum beogradskih gimnazija: Bez prvog časa 17. 1. ako...

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Forum beogradskih gimnazija: Bez prvog časa 17. 1. ako...
Beograd -- Forum beogradskih gimnazija najavio da će 17. januara organizovati štrajk upozorenja, kao znak podrške kolegama škole za decu sa posebnim potrebama u Šapcu.
Naime, nastavnici Osnovne škole "Sveti Sava" već petu nedelju su u štrajku zbog, kako tvrde, nezakonitog imenovanja Aleksandre Urošević za v.d. direktora. Forum je naveo da nastavnici šabačke škole uživaju "nepodeljenu podršku... »
©2018 Netmark d.o.o.