Повезане вести

Крвави обрачун у вишњичкој бањи: "Сина су ми упуцали пред децом због дуга од 400 евра" (видео)

Крвави обрачун у вишњичкој бањи: "Сина су ми упуцали пред децом због дуга од 400 евра" (видео)

Блиц 12.01.2018
"Склонила сам децу, а онда је почела пуцњава. Када сам погледала иза врата, затекла сам сина како лежи у локви крви", прича мајка Александра В. (46), који је упуцан у главу вечерас у њиховом стану на Сланачком путу, у… »
Напад због 400 евра: Брат упуцаног мушкарца: Тај Роки је долазио и раније и претио Александру, а сад га је тешко ранио

Напад због 400 евра: Брат упуцаног мушкарца: Тај Роки је долазио и раније и претио Александру, а сад га је тешко ранио

Блиц 12.01.2018
- Само су ми рекли да је оперисан, спремам се да одем у болницу, јер брата још воде као Н. Н. лице и морам да однесем његову личну карту и здравствену књижицу, рекао је за "Блиц" Стевица А, брат Александра В, кога смо јединог… »
(Узнемирујуће) мајка човека упуцаног у главу открила детаље злочина: Роки је упао у стан, упуцао Александра у главу а разлог…

(Узнемирујуће) мајка човека упуцаног у главу открила детаље злочина: Роки је упао у стан, упуцао Александра у главу а разлог…

Пресс 12.01.2018
Слободанка В., мајка Александра који је вечерас упуцан у свом стану у Вишњичкој бањи испричала за Курир је како се догодио инцидент када је пуцач под надимком Роки дошао у њихову кућу и упуцао њеног сина пред двоје мале деце… »

Вести дана »