Povezane vesti

Krvavi obračun u višnjičkoj banji: "Sina su mi upucali pred decom zbog duga od 400 evra" (video)

Blic petak, 12. januar 2018.
"Sklonila sam decu, a onda je počela pucnjava. Kada sam pogledala iza vrata, zatekla sam sina kako leži u lokvi krvi", priča majka Aleksandra V. (46), koji je upucan u glavu večeras u njihovom stanu na Slanačkom putu, u beogradskom naselju Višnjička Banja.
Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u svojoj kući na Slanačkom putu dok je provodio vreme sa svoja dva sina od pet i sedam godina. - Aleksandar je ležao tu u sobi sa decom. Rekao mi je: "Kevo, sklanjaj ih, evo došao... »

Napad zbog 400 evra: Brat upucanog muškarca: Taj Roki je dolazio i ranije i pretio Aleksandru, a sad ga je teško ranio

Blic petak, 12. januar 2018.
- Samo su mi rekli da je operisan, spremam se da odem u bolnicu, jer brata još vode kao N. N. lice i moram da odnesem njegovu ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu, rekao je za "Blic" Stevica A, brat Aleksandra V, koga smo jedinog zatekli u kući na Slanačkom putu, gde je juče u glavu ranjen njegov brat Aleksandar V. (45).
O okršaju pištoljima i dalje svedoče krvave mrlje duž hodnika i u sobi prizemne kuće. Šta se tačno dešavalo još se utvrđuje, a prema nepotvrđenim informacijama, iako su u kući bila dvojica malololetnih Aleksandrovih sinova,... »

(Uznemirujuće) majka čoveka upucanog u glavu otkrila detalje zločina: Roki je upao u stan, upucao Aleksandra u glavu a razlog će vas zaprepastiti!

Press petak, 12. januar 2018.
Slobodanka V., majka Aleksandra koji je večeras upucan u svom stanu u Višnjičkoj banji ispričala za Kurir je kako se dogodio incident kada je pucač pod nadimkom Roki došao u njihovu kuću i upucao njenog sina pred dvoje male dece.
Ona je ispričala da je mesec dana pred Novu godinu Roki sa njihovom sekirom razbio vrata, ali da je ona odmah zvala policiju nakon čega je napadač pobegao. Tada je odneo i sekiru da ne bilo dokaza. Međutim, napadač se danas opet... »
©2019 Netmark d.o.o.