Arhiva » Vesti » Blic 12.01.2018

Krvavi obračun u višnjičkoj banji: "Sina su mi upucali pred decom zbog duga od 400 evra" (video)

"Sklonila sam decu, a onda je počela pucnjava. Kada sam pogledala iza vrata, zatekla sam sina kako leži u lokvi krvi", priča majka Aleksandra V. (46), koji je upucan u glavu večeras u njihovom stanu na Slanačkom putu, u beogradskom naselju Višnjička Banja.

Blic petak, 12. januar 2018.  |  M. Rodić

Aleksandar V. (46) upucan je danas oko 14.10 sati u svojoj kući na Slanačkom putu dok je provodio vreme sa svoja dva sina od pet i sedam godina.

- Aleksandar je ležao tu u sobi sa decom. Rekao mi je: "Kevo, sklanjaj ih, evo došao je Roki". I deca su došla kod mene u susednu sobu, iza vrata. Njih dvojica su se posvađali, a dok sam uzela telefon da pozovem policiju, odjednom počela je pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima. Ono što sam zatekla kada sam pogledala iza vrata je Aleksandar koji leži u lokvi krvi - priča Slobodanka, majka upucanog Aleksandra.

Kako je Slobodanka ispričala za "Blic", napadač sa nadimkom Roki, kojeg poznaju od ranije, i pred Novu godinu razvalio im je vrata sekirom, a ovog puta je ponovo nasilno ušao u kuću, a svađa je navodno izbila zbog nekog duga od 400 evra.

I ona i njeni unuci su, dodaje, doživeli veliki stres, a porodica sada pomno prati stanje njenog sina prevezenog u Urgentni centar.


Objavljeno na sajtu blic.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari


©2018 Netmark d.o.o.