Arhiva » Vesti » Press 12.01.2018

(Uznemirujuće) majka čoveka upucanog u glavu otkrila detalje zločina: Roki je upao u stan, upucao Aleksandra u glavu a razlog će vas zaprepastiti!

Slobodanka V., majka Aleksandra koji je večeras upucan u svom stanu u Višnjičkoj banji ispričala za Kurir je kako se dogodio incident kada je pucač pod nadimkom Roki došao u njihovu kuću i upucao njenog sina pred dvoje male dece.

Press petak, 12. januar 2018.

Ona je ispričala da je mesec dana pred Novu godinu Roki sa njihovom sekirom razbio vrata, ali da je ona odmah zvala policiju nakon čega je napadač pobegao. Tada je odneo i sekiru da ne bilo dokaza.

Međutim, napadač se danas opet vratio a prvi ga je zapazio Aleksandar, koji je odmah dotrčao do majke da je upozori i kaže joj da skloni decu. Slobodanka je decu sklonila u svoju sobu iza vrata.

"Rekla sam im tu da budete, nemoj da izlazite. Sin ga je upitao šta hoćeš, a ovaj ga je opsovao", kaže Slobodanka."Ja sam onda uzela telefon da zovem policiju, ali je odjednom počela pucnjava. Meni je bubnjalo u ušima, ništa čula nisam. Dok sam ja ustala iz kreveta i došla do vrata, on je ležao u lokvi krvi", ispračala je Slobodanka.

Ona je objasnila da su komšija i policija odveli decu u komšiluk, kako ne bi videla upucanog oca.

Slobodanka je rekla da je do sukoba navodno došlo zbog duga.

Ubrzo je došla i majka dece, koja je inače razvedena od Aleksandra, i odvela mališane kod sebe.

Izvor: Kurir.rs


Objavljeno na sajtu pressonline.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Komentari

Ključne reči

Nova godina

©2018 Netmark d.o.o.