Ministar: Gugl i IMB traže naše kadrove

Ministar: Gugl i IMB traže naše kadrove

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Ministar: Gugl i IMB traže naše kadrove
Bitno je naglasiti da tehnološki parkovi od Amerike do Rusije iskazuju interesovanje za saradnju sa novosadskim Tehnološkim parkom, kaže resorni ministar.
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović obišao je kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, poručivši da je impresioniran onim što je video. "Impresionirani smo onim što smo videli jer... »

Ministar Popović u Novom Sadu kao portparol privatne IT kompanije

Radio 021 petak, 12. januar 2018.
Ministar Nenad Popović, u Vladi Srbije zadužen za inovacije i tehnološki razvoj, posetio je u Novom Sadu razvojni centar francuske kompanije DMS Šnajder Elektrik.
Popović je zajedno sa predsednikom Šnajder Elektrika DMS NS Draganom Popovićem i predsednikom Skupštine Grada Zdravkom Jelušićem obišao prostorije uz neskriveno oduševljenje ovom IT kompanijom. Obilazeći kancelarijski prostor... »

Popović: Ogromni potencijali izvoza softvera i znanja iz Srbije

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Popović: Ogromni potencijali izvoza softvera i znanja iz Srbije
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović obišao je kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, poručivši da je impresioniran onim što je video.
"Impresionirani smo onim što smo videli jer je to nešto najbolje i najkvalitetnije što Srbija može da ponudi celom svetu. Proizvodi, odnosno softveri kompanije DMS koriste se na svim kontinentima. U poslednjih 10 godina izvezli... »

Nenad Popović posetio Šnajder elektrik DMS: Najbolji primer spoja nauke i privrede

Dnevnik petak, 12. januar 2018.
Softversku IT kompaniju Šnajder elektrik DMS u Novom Sadu koja se bavi istraživanjem, razvojem i inženjeringom u oblasti upravljanja elektroenergetskim sistemima, zapošljava 1.500 inžinjera i prošle godine je izvezla svoje proizvode u vednosti od 40 miliona evra, posetio je ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.
Ministar je obišao radne prostorije kompanije i serversku sobu da bi održao i radni sastanak s rukovodicima Šnajder elektrik DMS na kojem je bilo reči o perspektivama IT sektora i spremnosti države da tome doprinese.... »

"Ogromni potencijali izvoza softvera i znanja iz Srbije"

RTV petak, 12. januar 2018.
RTV: "Ogromni potencijali izvoza softvera i znanja iz Srbije"
NOVI SAD - Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović obišao je kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, poručivši da je impresioniran onim što je video.
"Impresionirani smo onim što smo videli jer je to nešto najbolje i najkvalitetnije što Srbija može da ponudi celom svetu. Proizvodi, odnosno softveri kompanije DMS koriste se na svim kontinentima. U poslednjih 10 godina izvezli... »

Popović: Sve o KRIK-u sam već rekao, novac u humanitarne svrhe

RTS petak, 12. januar 2018.
RTS: Popović: Sve o KRIK-u sam već rekao, novac u humanitarne svrhe
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović kazao je da će sav novac od presude protiv istraživačke mreže KRIK uplatiti u humanitarne svrhe za potrebe dece bez roditelja.
Nenad Popović je posetio kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, gde je novinarima rekao da je siguran da će sud presuditi u njegovu korist. Na pitanje novinara zašto se u tužbi protiv KRIK-a ne pominje to što je ta... »

Popović: Dobiću spor protiv KRIK-a

Radio 021 petak, 12. januar 2018.
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je da smatra da će dobiti spor protiv redakcije KRIK.
Popović je kazao da se i dalje ne slaže sa navodima KRIK-a "da poseduje firme u ofšor zoni" i ponovio svoje ranije navode da su "sve njegove kompanije registrovane u Evropi i Rusiji". "Ja sam rekao da su sve moje kompanije... »

NUNS i NDNV osudili tužbu Popovića protiv KRIK-a

Danas petak, 12. januar 2018.
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ocenili su danas da je smisao tužbe ministra Nenada Popovića protiv portala KRIK, urednika i novinara, zastrašivanje sa konačnim ciljem da odustanu od daljeg istraživanja poslova "tog kontroverznog biznismena i... »

Popović: Novac od KRIK-a ću uplatiti deci bez roditelja

B92 petak, 12. januar 2018.
B92: Popović: Novac od KRIK-a ću uplatiti deci bez roditelja
Novi Sad -- Ministar bez portfelja Nenad Popović naveo je da će sav novac od presude protiv KRIK-a uplatiti u humanitarne svrhe za potrebe dece bez roditelja.
Popović je posetio kompaniju "Šnajder elektrik DMS" u Novom Sadu, gde je novinarima rekao da je siguran da će sud presuditi u njegovu korist. Na pitanje novinara zašto se u tužbi protiv KRIK-a ne pominje to što je ta istraživačka... »

Popović: Nemam vremena za KRIK, ostavimo da to sud reguliše

N1 Info petak, 12. januar 2018.
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je u Novom Sadu da smatra da će dobiti spor protiv redakcije KRIK i da će sav iznos "donirati u humanitarne svrhe za decu bez roditelja".
"Tužba je u sudu, ne bih ništa da komentarišem, ali želim da kažem da ću posle presude sav iznos od tužbe koju dobijem, da dam u humanitarne svrhe za decu bez roditelja", rekao je Popović u Novom Sadu tokom obilaska kompanije... »

Popović: Dobiću spor protiv KRIK-a. NUNS i NDNV: Tužba je zastrašivanje

Beta petak, 12. januar 2018.
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je danas u Novom Sadu da smatra da će dobiti spor protiv redakcije KRIK i da će sav iznos "donirati u humanitarne svrhe za decu bez roditelja". "Tužba je u sudu, ne bih ništa da komentarišem, ali želim da kažem da... »

NUNS i NDNV: Tužba Nenada Popovića protiv KRIK-a zastrašivanje

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) ocenili su danas da je smisao tužbe biznismena i ministra za tehnološke inovacije Nenada Popovića protiv redakcije KRIK-a, zastrašivanje tog portala sa konačnim ciljem da se odustane od daljeg istraživanja njegovog poslovanja.
"U zemlji kakva je Srbija, a u kojoj su zakonodavna i sudska vlast dramatično podređene izvršnoj, tužba ministra protiv slobodnih medija uvek može da se shvati kao politički pritisak, pogotovo ako smo u nedavnoj prošlosti bili... »

Popović: Dobiću spor protiv KRIK-a

Novi magazin petak, 12. januar 2018.
Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je danas u Novom Sadu da smatra da će dobiti spor protiv redakcije KRIK i da će sav iznos "donirati u humanitarne svrhe za decu bez roditelja".
"Tužba je u sudu, ne bih ništa da komentarišem, ali želim da kažem da ću posle presude sav iznos od tužbe koju dobijem, da dam u humanitarne svrhe za decu bez roditelja", rekao je Popović u Novom Sadu tokom obilaska kompanije... »
©2019 Netmark d.o.o.